Jump to content

jiktak

Потребител
  • Брой теми

    43
  • Регистрация

  • Последно посещение

jiktak's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Аз все още тая надежда да намеря начин да оправя фонетиката обаче, къде с програма, къде чрез регистрите ....
  2. От сайта им не ми дава опция да дръпна Про версията, та май нямам избор ... Дайте жокер ...
  3. Пак не иска, оказвам се... Клавиатурите явно си ги има, но не иска да ги сменя и тва е! Май ще преинсталирам с последната 10ка с ъпдейтите до юни и последния офис пакет 2016 ...
  4. Опцията я няма за инсталиране на фонетика, а кой процес отговаря тогава за лангуич бара - ctfmon - https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/language-bar-missing-from-taskbar/bbff6b32-e4f6-4237-b4d3-255a067c2bf2?auth=1 Онлайн сканирането завърши с неуспех ..
  5. Пробвах снощи, но стигна до 51% и не успя да довърши, даже бях в сейфмод. Сега ще пробвам пак.
  6. Проблема е, че този изструмент иска 3 пъти инсталационния диск, имам 3 такива, но с нито един от 3те не успях да възстановя системата в началото като се пробвах, явно съм го инсталирал с още по-стар такъв. Не знам защо, но все си мисля, че вероятността за проблема с фонетиката е в програмата отговаряща за това и често използвана за вирусоносител - ctfmon.exe. Възможно ли е?
  7. Хора, каквото и да оставя и после да добавя си пише само и единствено на български с червените букви на клавиатурата и английски, разбира се! Защо като мина на български не ми разрешава да сменям клавиатури - фонетика, латинска и т.н ?! Вградена традиционна фонетика няма ли?
  8. Промених и в регистъра фонетиката да е по подрзбиране и не става и това си е! Голяма мъка е писането, ще го пиша на латиница, а после от телефона ще коригирам на кирилица. Заради една тъпа фонетика хич не ми се иска да преинсталирам! Дайте да помислим дали някъде не е другаде проблема, не във фонетиката, процес, програма, която отговаря в уиндоус за лентата с езика и самата смяна на езиците?! Опитах да подменя dll файла на фонетиката, но не ми дава права да презапиша ... Продължава след рестарт да не се появява лентата с езиците и пише само на английски въпреки, че са добавени българските и фонетиката е направена да пише като първи език по подразбиране. Лентата се появява ако променя езика на показване или премахна език и го добавя после, т.е. след като променя определени настройки .... Нещо съсвсем се в сбъгясало и не се се сещам как да го възстановя ....
×
×
  • Създай ново...