Jump to content

didith

Потребител
  • Брой теми

    19
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

didith's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Проблема решен с помоща на ConvertXtoDVD 4 .Благодаря на отзовалите се по темата.
  2. Добър вечер.Ето и проблема ми.Търся начин да запиша на DVD диск файлове свалени от youtube.Предполагам,че като за начало ще ми трябва програма за да ги конвертирам в друг формат различен от този,който е в youtube. Някой ако знае и може да помогне.Благодаря.
  3. редактирах P.p влязох в каталога на магазина където го видях и мисля че беше ASUS X70ID-TY004V
  4. Здравейте.Какво ви е мнението за лаптоп със следните характеристики: processeur - INTEL Core T4400 Memoire 4096 MO DDR3 Disque Dur - 500 GT Nvidia GT 320M Graphics 1024 MO Ще се използва за тежки игри от рода на crysis и прочие.
  5. Да,да аз това го разбрах.Аз вече деинсталирах неро7 през <старт-контрол панел-добавяне и премахване на програми> работата е там че въпросната папка,която неро ми остави все пак след деинсталацията ме подразни така да се каже и затова е цялата работа.Иначе аз трия програмите коректно или поне така се надявам.А и ако изтриването на папката не значи нищо,защото е препратка то тогава защо windows не дава да се изтрие и ми праща предупредително съобщение?Просто питам дали има някакво обяснение на това.И какво би се случило ако както в случая я изтрих ръчно.
  6. Ами готово.Изтрих папката неро 7 ръчно от Start-менюто да става каквото ще Иначе като изпълних операцията %AppData% се отваря прозорец с най-различни папки http://prikachi.com/files/1498883E.jpg като папка на неро не виждам и по-добре Ох,само дано не сбозих Windows след всички тези инстали и деинстали плюс триене на папки. Остана само да кажа благодаря на отзовалите се по темата .Много сте готини
  7. Инсталирах unlocker и се изтри папката в program files.Тази която е в >Старт-всички програми< си остана на място.Няма как да "отведа"(или поне не знам как се прави)unlocker до там за да я премахне. draco_volans няма как да инсталирам на ново неро 7 тъй като нямам exe-то му.Друг човек ми го сложи още с преинсталирването на windows.Да трия ръчно малко ме е страх да не се превърне в последствие в каша всичко както е и ставало А може и нищо да не стане разбира се. С папката Raxco(PerfectDisk) се справих като инсталирах преди малко версия 10 на програмата,която ми и трябваше така или иначе
  8. Аз винаги така деинсталирам програми тоест от контрол панел-добавяне и премахване на програми.А папката си остана след това и естествено не съм я пипала.Сега ще последвам твоят съвет.Ще деинсталирам Nero Burning ROM 6.6.1.4 и после ще почистя с Nero General CleanTool след това ще си го инсталирам нерото наново и на чисто надявам се.Ще пиша след това дано няма проблеми.Аз не познавам друга програма (засега),която би ми вършила добра работа като Nero Burning ROM .Тази версия си я инсталирах вчера,защото видях ръководство за работа с нея тук в форума и ми хареса) Между другото само да вметна за последно,че форума ви е отличен откакто го открих постоянно съм вътре и чета ли чета предимно ръководствата за програми и това как да се поддържа windows по-дълго време в изправност без да се налага преинсталация и прочие други полезни съвети.Поздравления за всички вас тук вършите прекрасна работа ---------------------------------------------------------------------------------------- Такаа..деинсталирах Nero Burning ROM 6.6.1.4 после пуснах програмата Nero General CleanTool тя сканира,след което намери някакви остатъци от другото неро 7 и уж всичко изтри.Последва рестарт,след който ситуацията е същата.Папка в program files и на другото място дето съм дала по горе картинка.Знаех си че няма да се оправя. :'( Пак пуснах програмата да сканира и резултата е това :http://prikachi.com/files/1498060y.jpg Като отида в директория program files и задам папката-остатък на неро7 и дам ОК ми дава това :http://prikachi.com/files/1498096I.jpg
  9. http://prikachi.com/files/1496749K.jpg Ето и въпросната грешка при опит да изтрия папката: http://prikachi.com/files/1496754n.jpg А това е друга програма,която деинсталирах и си остави папка в program files : http://prikachi.com/files/1496760L.jpg И да попитам draco_volans тъй като веднага след деинсталацията на неро7 инсталирах Nero Burning ROM 6.6.1.4 ако използвам програмата Nero General CleanTool тя ще навреди ли с нещо на това 2-рото неро?
  10. Днес деинсталирах една програма -Nero 7 Essentials.Деинсталирах я през windows-кият деинсталатор а не през този на програмата(това ако има значение).Всичко протече нормално само че като вляза тук ---> http://prikachi.com/files/1496663V.jpg се вижда,че тя все пак си оставя някаква папка.При опита да я премахна получавам неприятно съобщение,че по някакъв начин(до колкото си го превеждам)вероятно ще навредя на системата. Въпроса ми е защо се получава така,че при правилна деинсталация програмата си оставя папка?Това се получи и с още една програма,която пък си остави папка в program files и пак не дава да бъде премахната.
  11. Към Night_Raven .Благодаря за отговора на въпроса ми.И да.Смятам да се доверя на програмата.Поздравления за отличното ръководство към нея. Лека вечер.
  12. Да Записа го и се получи.Двд го чете.Сега ме интересува това:в сегашната ситуация записах филма на двд диск.Ще го чете ли ако го запиша по същият начин и на обикновено сд?Тоест Make Data CD Другият ми въпрос е : какъв е пътят за записване този път на двд филм не ави формат?Защото предполагам че няма да е през Make Data DVD
  13. Копирах го от папката Mes vidéos на Mes documents където беше и взе че стана.Сега остана да го запиша на двд-диска и да видя дали плеъра ще го прочете.Значи следвам горепосоченият съвет да го запиша като диск с данни (Make Data DVD) после ще пиша за резултата.Дано се получи.
  14. Да.Но по принцип мен ми трябва само филмът без самите субтитри.
×
×
  • Създай ново...