Jump to content

Niki

Потребител
  • Брой теми

    96
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Niki's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте, има ли начин да се влезе в международни сайтове? Пример:Опитвам се да вляза в olx.com , автоматично ме прехвърля в olx.bg, опитах и в други сайтове и ми изписва:"You don't have permission to access on this server. Reference #18.5d2d1402.1543306962.5df383c0"
  2. Да, слагам новите и работат. Новите памети са абсолютно еднакви със старите.За настройките за дъното незнам.
  3. Здравейте, Проблема е следния исках да увелича рам паметта (от 2 да я направя 4), взех две рам памети по 1ГБ, обаче когато ги сложа в слотовете и пусна компютъра започва да писка и не иска да се пусне ,и на екрана ми изписва no video. След като махна 2 от тях и пак си работи. как ли не ги въртях ,сменявах, опитвах с 3 рам не и не. РАМ паметите са 4 броя A data по 1 GB.
  4. Как да дам списък (за да ги провериме)?
  5. Първо честита нова година,пожелавам Ви да сте живи и здрави! Прикачам файла, само да кажа че днес влязох без проблем (незацикли)незнам защо така. AutoRuns.rar
  6. Здравейте, Проблема е следния:Когато вкюча компютъра и вече се покаже работния плот забива.Курсора на мишката започва да се върти и до там, нищо не можеш да правиш.Когато вляза през save mode проблеми няма. Мислех че проблема е от антивирусната (esetnod) и затова я спрях ,също почистих с Cleaner и проблема го нямаше за 1 ден но сега пак забива.Иначе сканирах Malwarebytes , нищо не намира незнам от каде може да е проблема .Четох из интернет , че може да е някой драйвер но незнам. През Save mode няма проблеми тръгва си както трябва.Става въпрос за Windows Ultimate 32bit.
  7. Аз все още не съм инсталирал Windows 7, исках първо да си намеря драйверите.
  8. Здравейте, Реших да мина от Windows Xp на Windows 7, но не мога да намеря драйвери за видеокартата. Видео картата е : ATI Radeon HD 2600 PRO Дънната платка е: Asus P5KPL/1600 За дънната платка намерих тук(http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPL1600/#download) драйвери, но са 35 и не знам кой от тях да изтегля. Моля ако може да ми дадете линк за драйверите за видео картата и да ми кажете кои драйвери за дънната платка трябва да изтегля.
  9. Здравейте, Искам да сменя вентилатора на видеокартата, защото изгоря, а без вентилатор не искам до го ползвам да не изгори и самата карта. Видео картата е:ATI Radeon HD 2600 PRO (512 MB) ето Картинка. Посъветвате ме какъв вентилатор да взема.
×
×
  • Създай ново...