Jump to content

JollyRoger

Потребител
  • Брой теми

    31
  • Регистрация

  • Последно посещение

JollyRoger's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Ето ги.Да поясня засега не съм забелязал да оказват някакво негативно влияние в/у компютъра,но ми е интересно могат ли да се оправят. New_Text_Document.txt
  2. Здравейте,отскоро съм с виста и има няколко много упорити грешки в event viewer-а.Мисля че открих решение за една от тях в нета,но за целта трябва да се преименува една папка в систем32. Как мога да си дам права за да направя това? Благодаря
  3. Много благодаря.Сега пробвам Windows 7 и веднага след това започвам да мъча MAC-a пак. :beer:
  4. Имам два въпроса свързани с Virtual PC: 1.В началото при създаването на новата вируална машина при избора на операционна система какво точно е OS/2? 2.Има ли някакъв шанс на Virtual PC да се инсталира MAC OS? Благодаря
  5. Систем ресторе го спирам след всяка нова инсталация,още съм новичък в исталирането на Уин и ми доставя удоволствие инсталирането му пък и известна доза гордост че мога и сам да се справя.А съм и доста внимателен (да не кажа параноичен) юзър така,че досега не съм омазвал нещата дотам че да ми липсва систем рестор.За година и половина с комп в къщи съм преинсталирал два пъти първия за спорта,а втория заради цялостен упгрейд на машината.
  6. Здравейте.Моля за малко помощ. 1.След инсталиране на SpyWare Terminator и последвалото деинсталиране (някак си не успя да ме грабне тази програма) Firefox-a се бъгна нещо.Започна да цикли при браузване на няколко пъти ми направи впечатление,че при един отворен Firefox в таск мениджъра има стартирани два процеса firefox.exe,щом спра единия браузването се подобрява значително.Явно след деинсталирането на SpyWare Terminator и по точно на секюрити баровете на Crawler,които въпросната програма инсталира във Firefox-a и Интернет експлорера останали някакви следи които ми създават въпросния проблем,може и да бъркам,но преди това нямах никакъв проблем. Въпроса ми е след деинсталирането на FireFox къде и какво още трябва да изтрия за да мога след това да си я инсталирам начисто?Вече два пъти я махам и инсталирам и ми връща плъгините,които ползвам както и запаметените bookmarks. 2.Опитах се да си инсталирам пакет с икони с TuneUP utilitiеs 2007,но ми изписа че за да смени абсолютно всички икони трябва да съм в safemodе и с администраторски акаунт,но като администратор не мога да ползвам програмата. Има ли начин да мога да виждам и ползвам програмата като вляза с администраторския акаунт? П.С. Компа го ползвам само аз има един акаунт(моя) и в сафемоде се появява плюс моя и администратор. П.С.2 99% съм сигурен че компютъра ми е чист от вируси и всякакви malware,adware и всякакви подобни гадинки,току що привърших онлайн скан с F-Secure(старата ми любов) и WinOneCare. Благодаря за помоща и наздраве. :beer:
  7. Здравейте от вчера имам проблем с тази програма.При опит за ъпдейт ми дава следната грешка:XML parser error Благодаря за помоща.
  8. Виж и тук има бая теми цък.
  9. Благодаря получи се,но каква може да е причината да се получава. :beer:
  10. Добра вечер.Не съм сигурен дали темата е за тук ако не е моля за извинение. Сега по проблема отвреме на време ми се получава следния проблем цък въпросния проблем се оправя от само-себе си както се и получава това е нормалния изглед направен по едно и също време с "разваления" цък. В момента проблемен ми е форума на Мегалан. Благодаря за помоща.
  11. Може да пробваш да сканираш online,не е добра идея да инсталираш повече от една антивирусна. Kaspesky online scaner цък F-Secure online scaner цък Trend Micro цък П.С. За да можеш да сканираш ще трябва да ползваш Internet Explorer с FireFox не става.
  12. И аз да попитам нещо.Харесах си един пакет с курсори за мишката.Може ли по някакъв начин да адна целия пакет(с име избрано от мен) в C\Windows\Cursors?За да мога когато отворя контрол панел mouse\pointer\browse да ми излиза целия пакет. Благодаря
  13. SpyBot S&D+TeaTimer второто следи за промените и те информира при всеки опит за промяна на регистрите.TeaTimer е част от пакета СпайБот.
  14. Доколкото разбрах мулти рес-а ти отключва повече настройки за рефреш рейта на монитора така че няма лошо да го има.При мен се инсталираха тези две неща виж,а за деинстал със драйвер клеанер досега не съм го ползвал,но най вероятно е да е АТИ отново. Какво разбираш под положителен ефект?
×
×
  • Създай ново...