Jump to content

viki72

Потребител
  • Брой теми

    24
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

viki72's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте! Преинсталирах си ОС на лаптопа - Тошиба A200 1IZ.Машинката беше с Виста но сега и сложих ХР но немога да и подкарам блутута.Изтеглих драйревите от сайта на тошиба но неще и неще. Сложих и Bluesoleil но като го стартирам и ми излиза това: http://images24.snimka.bg/005426228-big.jpg Какво да направя ?
  2. @dixi ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ Аз ще се помъча да го направя но имаш ли възможност да качиш някъде готовото ЦД което си използвал /за всеки случай/ Опасявах се ,че ще ми дадеш да тегля драйверите от сайта на Тошиба - много бавно става но ще се справя. Още веднъж ти благодаря!
  3. Колеги моля за малко помощ! Взех си един лаптоп - Toshiba A200-1IZ. Машинката върви с виста но не ми допада и искам да си сложа ХР. Слагам инсталационното цд но не го разпознава.При стартиране от иконата ми се появява стартовия екран за избор на инсталация но бутона инстал... не е активен. Въпроса ми е кой е моя драйвер ? Благодаря предварително!
  4. Имам следния проблем с Интернет Експлорера: Изчезнаха ми иконките на адресите.Като отворя даден адрес в лентата ,където се зарежда пред самия адрес би трябвало да излезе някакво лого/вповечето слуай/ , при мен се вижда като иконка на непознат файл. Кажете какво да направя илиинсталирам или премахна? Имах Флаш плеар , който махнах сега сложих пак но няма ефект!
  5. А може ли без преинсталция? Изтрил съм нещо и не ми работят някой програми вкючително и нод32 и акронис-а. Не ми се преинсталира защото след преинсталация не знам какви драивери да си сложа за компонентите на компа.
  6. Искам да попитам как мога да формтирам / изтрия/ С: .Да махна всичко от него и да ми остане само Уина
  7. Може би неправилно съм обяснил в началото! Трябва ми програма на която сервитьорите да маркират и да носят на клиента сметка с подробни данни какво е ял и пил човека , същевременно да си минава и през касата крайната сума.
  8. Трябва ми програма за заведение! Свързва се компа с касовия апарат и се маркира на него.Накрая се принтира сметката подробно и касовия апарат си вади белжка.
  9. Файла е за оптимизация на фирмуер на домашно кино и ми е любопитно с какво се отваря. модела на машинката е LG-T760IA http://images.ciao.com/ies/images/products/normal/785/LG_LH_T760IA__799785.jpg
  10. Незнам дали поста е в правилния раздел! Та въпроса ми е , с какво да отворя файл с съкрашение .ROM ? Това е фирмуер за DVD LG Имаше форум в който го бяха привели и ДВД-то става с БГ меню
  11. СТАНА!!!!! Стартирах програмата от старт менюто и заработи правилно! А в FAT скрит дял на системата MSI с някакви негови екзета. БЛАГОДАРЯ !
  12. да с Ц му задавам 1500 и приключвам. но като чукна Д с десен ........ и ми се отваря просорец 1към1 с този ,който ти си качил тук само в средния прозорец стойността е друга /колкото е размера на дяла/. Полето с плъзгача е от краи до край и неможе повече да се разтяга,немога да правя нищо там . Като дам ОК и се връща в начално положение и там има и трти дял с сив цвят , койтосъм отзепил от С
  13. Благодаря ти! Винаги съм се възхищавал на хора като теб , който знаят и не се надуват а имат търпение и споделят знания! Сега на темата. Стигам до тук: 6) кликаш с десния бутон върху дял D: в главния прозорец и избираш Resize / Move; 7) в полето Free Space Before изтриваш стойнсотта и въвеждаш 0 но то си е 0 , а горе цикламеното поле си е запълнено от край до край. Икакъв е този дял FAT32 ? Mога ли да го слея с някой от останалите? Още веднъж ти благодаря за търпението Благодаря и на останалите , който се опитаха да помогнат!
×
×
  • Създай ново...