Jump to content

цецо82

Потребител
  • Брой теми

    13
  • Регистрация

  • Последно посещение

цецо82's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. на даден предмет примерно тръба или друг предмет да въведеш данни (м,см,мм и тн.) и тя да пресмята в квадратни и кубични единици благодаря
  2. Точноно това търся но не едновременно а от различни неща 10-20-30 да си ги (copy) и после да си ги разхвърлям..!! eleena моля обяссними за ditto свалих я снощи ама като в небрано лозе БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПРОЯВЕНОТО ТЪРПЕНИЕ КЪМ ЗАЕКА!!!!
  3. Ужким нали се уча та моля и за разяснения настсройки и др Става въпрос ту съм в нета ту в компа и искам да <copy> различни неща 5-10 па и 20 и след това да си ги <paste> и след това всяко да си си го слагам на различно място. БЛАГОДАРЯВИ!!!
  4. Искам да да остане само най-новата версия, ако е възможно WIN XP PRO SP3 VER2002 . Мога ли да изтрия нещо, и ако трябва да инсталирам Прилагам списък какво има по друг начин, аз поне неможах да ви ги покажа БЛАГОДАРЯ!!! Това са net frame.doc
  5. Компа ми е DELL GIX 270 оригинакно на началната F2 настройка си пише оригиналното p4 2.8GHZ RAM512 DDR1 266MHZ Сега сложих 1024MB 400MHZ. A-DATA Трябва ли някъде да нанеса корекций, където и да е, за да мога да се насладя на ъпа БЛАГОДАРЯ!!!!!
  6. Става въпрос за Win XP Pro (2006) sp3. Личният ми комп.(П4 2.8GHZ 1GB DDR1) и двете програми са 2010 най-нови версии БЛАГОДАРЯ ВИ !!!!!
  7. СЛЕД нета рестартирах изтрих стария? инсталирахго и това което писах сега пак ще рстартвам да видим
  8. Чета но все пак като ми ги натресат search unlocker tune up shreder guthman малко закачливо но ??
  9. Точно това ми изписва В синия фон :Application cannot continue Червен кръст и текст ;Error loading core application engine Това се случва при инсталиран speed когато се опитвам за първи път да го отворя
  10. DRAGO Благодаря сега като се опитвам да отворя speedconnect ми дава (eror core aplication) БЛАГОДАРЯ !!!
  11. В момента съм, с win xp pro version 2002 sp3, свалих си speed connect и при опит да го отворя ми иска минимум (net framework 3.5 sp1).Опитах от няколко места единят беше на немски, сега имам един 'iso' който директно се записа с winzip, поне сто папки са и незнам мога ли да го стартирам и от къде. Повечето приложения ги имам, java adobe последни версии ако има значение. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
×
×
  • Създай ново...