Jump to content

profear

Потребител
  • Брой теми

    15
  • Регистрация

  • Последно посещение

profear's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Ако имам гаранция дали ще трябва да давам пари за матрица ?
  2. Чартата е малко по горе от средата на монитора и представлява многоточие и като снимам не се появява на друг смисал не я вижда друг а само аз на моя монитор
  3. Здравейте. Като включа лаптопа ми се появява 1 чарта като многоточие и като вляза в някоя игра тя си стои като ресна компа нищо не страва. Лаптопа ми е Sony Vaio и незнам какво да правя много гаден проблем и сега се чудя от монитора ли е или от кфо незнам моляви помогнете ..!
  4. Гледах температурите на компонентите и ето резултатите GPU - 46 ,HD0 - 28 , Core0 - 35 , Core1 - 35 Core2 - 40 Core3 - 40 нещо от сорта защото температурите се сменят с 1-2 градуса на горе после пак падат и така програмата с кято гледах е SpeedFan .. За драйверите ако можеш да ми кажеш как да видя дали са актуални ще съм ти много благодарен. A за DirectX-a нещо немога да го намеря в C и немога да видя актуален ли е .. Надявам се да ми помогнеш . Хайде
  5. Здравейте значи преди 2 дена дадох моят лаптоп който беше добър за музика и филми но за игри просто не ставашe беше с изключителна слаба видео карта та дадох него и още някои лев отгоре на 1 човек и си взех 1 мощно лаптопче ето и характеристиките ---> Acer ASPIRE 5741G Intel Core i3 processor 330M (2.13GHz, 3MB L3 chache) 15.6" HD LED LCD 4 GB Memory 500 GB HDD DVD-Super Multi DL drive NVIDIA GeForce GT 320M 1024 MBVRAM Acer Nplify 802.11 b/g/n Bluetooth Multi-in-1 card reader 6-cell Li-ion battery Та викам си сега нов лаптоп ще си дръпна някоя готина игричка и си свалих Sinse Row 3 и Dead Island но забелязах че на Сайнт рола на макс графика ми лагва някак си и мн ме нерви като съм на медиум също но по малко и главно като карам кола но не някакъв голям лаг ами лагва за 1 сек докато карам но пак мн. се дразня защото покривам всичките характеристики и на двете игри но лагва. С Деад Иланда пък някак си пак ми лаги ама на места и само понякога даже често не колкото на Синтс рол. Лаптопа го взех 2-ра ръка както казах и незнам до колко е подържан изтрих някои програми които не ми трябваха с антивирусна Панда е така ми го дадоха. Един авер има същата видео карта абе почти същите характеристики и е пак на Acer ама ми вика на макс графика нищо не ми лаги и някфи такив филми вика само отначало като цъках GTA 4 на мах гр. не ми лагваше но след време като го напълних и почна да лагва. Изключвам просто тоя лаг на игрите да е от характер. на лаптопа. И ви моля ако някои може да помогне да каже някоя програма да го изчистя или и аз незнам да дърпам анти вирусни да сканирам ли кфо да правя незнам. Дайте някои съвет моля ви че ми е малко тъпо така. Откога чакам да си зема нещо по мощно и ся кфо ? Айде мн писах. Съжелявам ако съм нарушил някое правило на форума одавна не съм писал тема тук. Съжелявам и за правописа просто бързам и не се съобразявам как пиша. МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСИЧКИ ОТЗОВАЛИ СЕ !
  6. Здравейте значи преди да си преинсталирах лаптопа имах същия проблем с µTorrent и сега след като го преинсталирах пак имам същия проблем с µTorrent проблоема е следния че при теглене на някои торенти ми дава някакъв ерор от сорта Data error (cyclic redundancy check) и червен Х пред торента. Ето и снимка ---> http://www.prikachi.com/images/774/3304774l.jpg Моляви помогнете ми че много гадно немога един WoW да си дръпна. Айде Мерси !
  7. Ми сега като се замислих май ще е по добре да не премахвам нищо в Д ами само да ми форматира Ц и да си инсталира там Уиноуса щото в Д са ми само филми, картинки, музика и такива неща и невярвам да има вируси Хайде мерси много за отговорите много ми помогна.. Сега е време да си намеря някое добро windows-че и да си го инсталирам. И после ще пиша за драйварите. МЕРСИ МНОГО !!! :thumbsup: :thumbsup:
  8. Аха ами добре начи драйверите ще ги оправим. Но ще може ли да ми разясниш как стоят нещата с преинсталацията. Защото един приятел ми каза че си е преинсталирал компа и нещата му в диск Д са останали там. И аз сега се чудя като следвам темата за преинсталация всичко ли ще ми се истрие всмисал цялата информация в C и Д или само в C ? И кое е по-доброто да си преинсталирам напълно лаптопа или да си оставя нещата в Д ,а в Ц всичко да се премахне (програми и др.) ?
  9. Мерси за доброто обеснение но реших да си истегля този детектор на тошиба и след като го стартирах ме отведе до страницата на тошиба и ми исписа Sorry! Your product could not be found :( и сега трябва да си търся драиварите апък ми е за първи път и изобщо си нямам и на идея какви драйвери трябва да инсталирам като дам да търси за моя модел драйвери ми намира точно 101 драйвера ---> http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/supportMyProduct.do?service=EU Ейй първия път винаги е труден Хайде разчитам на вашета помощ :(
  10. Здравейте. Като за начало искам да спомена че за първи път ще преинсталирам Windows и бих желал да ви задам няколко въпроса. Аз съм с лаптоп Toshiba Satellite L300 - 11F и сигурно от 2 години и нещо не е преинсталиран и усещам че има голяма нужда от преинсталация и има един въпрос който много ме мъчи претърсих целия апартамент с цел да намеря някакви дискове за лаптопа защото доколкото си спомням маи след преинсталация трябва да се инсталират някакви драйвари но уви аз не намирам никакви дискова с такива. Трябва ли да търся някакви драйвари изобщо или просто да си преинсталирам ? Прочетох цялата тема за преинсталация ---> http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=6479 но не разбрах това пълна преинсталация ли е ? Имам предвид всичко в C и D ще ми се премахне или само в C ? Чувал съм че да си преинсталираш Уина напълно (да си премахнеш цялата информация в C и D) е по добрия вариант и аз така мисля да направя. Другото нещо което не разбрах е какви са тия SCSI, RAID изглежда трябва да се инсталират като се вкара някаква дискета но аз и дискета нямам. И ако може да ми предложите някои хубав Windows Xp че не раазбирам много от Windows-и и незнам кои е по-добрия Хайде БЛАГОДАРЯ предварително (щото съм почти сигурен че тук ще ми помогнете).
  11. не издържах и записах 1 фиилмче на сд диска и то зе че трагна на двд-то записах го по същия описан начин както е описано за двд диск и стана мн странн не очаквах изобщо странна работа ще си взема скоро 1 презаписваем двд и ще ексмериментирам !
  12. Ами аз мислех че ще е от дисковете но вече мисля че няма да е от тях щото двд-то както казах изписва повреден диск дисковете са hp invent преди време бях качил едни песни на цд диск инвент и вярвят на двд-то така че няма де е от диска и сега мисля да пробвам да запища филм на цд диска но парво ще чакам отговор от теб ами маи записвачката не ми поддържа това но нз ами то вече направо нз от кфо е от филма изключвам да е щото е качен на компа от диск които трагва на двд-то изключвам и това че нещо не записвам правилно но е напълно възможно да граша някаде и от диска ме съмнява да е исхабих сигурно 13-14 диска да си играя да оправя тоя проблем плс помогни ако можеш да Не нещо записвачката на лаптопа да не записва като хората офф нз ! плс помогни :(:(:(:(
  13. Записване на Avi филм върху DVD диск с Nero (за четене от домашен плеър)... правя всичко описано точно но двд-то пак ми вика повреден диск от какво може да е вече ме съмнява да не е от диска щото имах едни стари дискове двд са и те трагват на двд-то перфектно в формат хдив/дивх са и трагват перфектно качих си 1 филм на компа от този диск правя всичко описано в темата но не става пише ми повреден диск направо нз кфо да правя да зн от кфо може. Моля ви помогнете.
×
×
  • Създай ново...