Прехвърляне към съдържание


keba

Регистриран на: 09 Mar 2007
Извън линия Активен: 11 Sep 2014 21:47

Мои коментари

В тема: Волейбол - Световно Първенство Полша 2014

11 September 2014 - 21:45

Не вешать нос , гардемарины. :haha: В такива моменти както се казва, за българските национали по волейбол-мъже или хубаво или нищо. А аз нищо не съм казвал.


В тема: Волейбол - Световно Първенство Полша 2014

02 September 2014 - 19:55

Смятам 

 

Здравейте,

волейболни фенове, този път мисля че съм се постарал :))))

 

Направих едно семплто сайтче на WordPress: http://volley.imarinov.com/

 

Ще се радвам пак да дискутираме нашия национален отбор.

 

Ще се радвам да изкажете мнение за сайта и най-вече ако имате забележки или идеи.

 

Бихте ли искате в сайта да поставя:
- Адреси за Live стриймове?

- Новини от известни волейболни портали?

Смятам , че си се справил отлично. Винаги съм бил на мнение и съм казвал, в други свои постове , че това което правиш , дори само тук сайта е полезно за любителите на волейбола. А с направата на специализиран сайт за тази игра, нейните правила и развитието на българския волейбол , направо изби рибата. Продължавай все така да ни радваш с лесно достъпна и своевременно обновявана информация, за по важните , а ако ти остава време и за не чак толкова важните новини, във волейбола. Успех!


В тема: Волейбол - Световна Лига 2014

28 June 2014 - 10:52

Ако се прави обиграване на отбора за световното и всичките ни сили са насочени към това събитие , тогава това което се случва има смисъл. В противен случай се случва това за което аз говорех и не от вчера и не от днес, а то е че  слизаме надолу , даже бих добавил думата "неудържимо" .


В тема: Волейбол - Европейско Първенство 2013

25 September 2013 - 23:44

Просташки изигран първи гейм, независимо от това как ще завърши мача. Сами си създаваме комплекс наречен "Германия" и вкарваме вълка в кошарата. После ще търсим някой друг да ни е виновен. Това видях в първия гейм и това исках да напиша относно него , но не можах дълго време да си вляза в профила и след това не можех да отпечатам написаното.

По важното е , че всичко завърши благополучно и Камило успя да вдигне националите на финален щурм. Друго яче виждах  пътя за класирането ни на полуфиналите, но затова му се плаща на него, а не на мен. Радвам се, че въпреки очевидния възход на националния отбор на Германия, не им позволихме да си мислят за нещо повече от класиране в топ 10 на първенството и да се превръщат във фактор във този спорт.

 Като изключим първия гейм, перфектно проведен тактически мач, въпреки напъните на германците, нечовешкия им късмет при отразяването на пуснати и отскочили от блокадата топки и съдията, който направо се оля в опитите си да прави реверанси на немците.Както винаги съм казвал, най - важно е класирането. Никой не помни и 10% от епичните ни битки, които сме загубили , но този звучен шамар и поляци и немци ще го помнят и ще им държи влага още дълго време.

P.S. Небосвод , ако и сега кажеш, че сме гледали различни мачове си сменям доставчика на кабелната. :D


В тема: Волейбол - Европейско Първенство 2013

22 September 2013 - 17:05

Логиката говори, че трябва да хвърлим всичко в мача срещу руснаците и да си осигурим лек път към един евентуален полуфинал , като отстраним последователно Словакия и Франция., каквото е моето желание. Или избираме да се оставим на пороя срещу Русия , след това следва Полша (традиционно неудобен за нас съперник и освен това домакин на първенството) и ако и това препятствие прескочим отиваме на поправителен срещу Германия, а  най-вероятно събираме куфарите още срещу Полша , след поредното безлично представяне. Без да подценявам, който и да е отбор , ако искаме да направим запомнящо се представяне, нашия полуфинал го ковем сега.