Jump to content

viktorspasov

Потребител
  • Брой теми

    75
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

viktorspasov's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Никога не е имало опция да избереш държава, точно това е целта на Tor, да не се знае, от къде минават пакетите. Да разрешиш Джава е същото като да отидеш в планината през зимата облечен с дебели дрехи, но пъпа да ти е гол, пълно безумие. Иначе си има настройки, от които се пуска.
  2. Без инсталиран флаш плеър пак не тръгва, ако е записан с IE, значи точно плъгините може да са причината.
  3. Какво точно казвам: Нещо, което изисква стартиране като админ няма как да крашне, ако го пуснеш като нормален юзър, защото няма как да тръгне. Нещо, което е пуснато като нормален юзър няма да крашне, защото не е пуснато с админски права. При някои програми има проблеми, ако експортваш нещо си на десктопа например, но не крашва, а ти казва, че не може и да избереш друго място, за което не ти трябват права. За плъгините не казвам, че е винаги, а че има причина да е нужно да бъде пуснато като админ, зависи си от начина им на регистрация и работа.
  4. И как крашва нещо, което няма как да пуснеш без да е стартирано като админ, защото си го стартирал без администраторски права ? Пишеш колкото да губиш времето на останалите. Винаги има причина нещо да се стартира като админ, например при инсталирането на плъгин в него, което изисква стартиране на нещо друго, но работата като нормален юзър няма как да причини краш в програма.
  5. A някои дори не работят, което е причината да се стартират с администраторски права, а не крашването. Дори не знам как успя да го измислиш.
  6. Само на Autodesk е безплатна, но пък не е нещо особено добро. http://www.123dapp.com/catch Има много други, но са платени. Но не виждам смисъл да сканираш кутия, правеното и отнема 10 минути, а сканирането може да отнеме часове.
  7. Не знам къде четеш, но аз виждам въпрос, с какво е сниман екрана, не как е едитвано. И отговорът е, че всяка програма за screen capture става, а с;ед това и с нещо като МувиМейкър може да се работи. Много сложно е да скриеш иконите, да сложиш черен цвят на десктопа и след това да го експортнеш с алфа канал. Всеки ползващ AE се изкарва професионалист, защото толкова големи знания има, че не схваща, че това НЕ е професионална програма, дори полупрофесионална е силно казано.
  8. Излезни от тая фантазия, че ще ти се смеят. ВСЕКИ (или почти) видеоедитор може да го направи, а че някои хора ползват AE, защото си мислят, че е няква професионална програма, си е техен проблем. Как не схващаш, че тия изкачащи прозорци могат да си отделни снимки, и дете може да го направи. Ще откриеш чий глас е в някой друг живот. Стотици има, а английските са преобладаващи, губи си времето, защото е трудно да отидеш и да ги преслушаш по сайтовете на IVONA, Cepstral' , AT&T и т.н. ,
  9. Да дам аз. Инсталират физиките на Нвидиа, дори да си с Ati, тях не ги интересува. А по темата имам всички и не си пречат по никакъв начин. http://prikachi.com/images/523/6584523l.jpg
  10. За какви ефекти говорите, какви глупости пишете. Това може и с BBFlash Back да се заснеме, след това с всеки видеоедитор се слагат транзишъни, които да правят това завъртане. Снимат се само активните прозорци, след това се слага заден фон и върху него се пейства. Елементарна работа. Уиндолските гласове са гадни, има цяла индустрия, която се занимава с това и могат да се ползват.
  11. Да си купиш японска клавиатура. Твоята поддържа латинеца и кирилица, трудно ще пишеш на японски с нея.
  12. Нищо не и куца, Avi с достатъчно добри енкодери си върши работа, а ако не беше с Express версията, щеше да имаш опция за експорт в Mp4 и WMV. http://www.bbsoftware.co.uk/BBFlashBack/CompareEditions.aspx Ползвам TestAssistant, фреймрейт мога да задам от 1 до 30, същото но не с толкова нисък е и при FlashBack. Фонова музика се добавя при едита в плеъра и, май и това трябва да научиш.
  13. Как нямаш дори едно вярно нещо в целия коментар е загадка за мен. Прочети уроците, с какъв фреймрейт се правят, за да видиш, че BB Test Assistant поддържа дори 1, което го няма в нито един друг софтуер за capture. Не можеш едни настройки да направиш, но разбира се програмата е виновна, че не става.
  14. На български или на английски да е текста и да бъде смислен или виц ?
  15. Защото Сульо и Пульо си тестват сайтовете само с това недорозумение Хром, толкова им разбират главите. И за Google Earth си писал измислици, с IE10 нямах проблеми.
×
×
  • Създай ново...