Jump to content

slunchev_udur

Потребител
  • Брой теми

    45
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

slunchev_udur's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Много се извинявам ,но би ли ми казал коя е програмата ,тей като моята антивирусна ми засича вирус когато искам да изтегля файла който ми даде . Не знам защо така се получава но от два дена се мъча да изтегля този файл и все ми пиши ,че има вирус :(
  2. За Windows 7 Professional . Понякога се рестартира при определени действия ,но имало и случай когато забие, или пък без причина тоест след като ми се е рестартирал и си включа браузъра и хоп пак на ново се рестартира .
  3. Здравейте ! От месец може би от два почна да ми се рестартира автоматично компютъра без причина :( .Когато се рестартира ми се показва син екран http://prikachi.com/images/813/5918813w.jpg . Когато компютъра се включи ми излиза това прозорче http://prikachi.com/images/850/5918850R.png ........ http://prikachi.com/images/863/5918863V.png . Направих така,че компютъра да не се рестартира автоматично ,но въпреки това изведнъж екрана става син и трябва да натисна малкото бутонче на компютъра си . Какво да правя ? От къде идва проблема ?
  4. Значи няма да повлияе на новата Mozilla когато отново я инсталирам ? Много се притеснявам от това ,че когато я инсталирам ще ми дава същите грешки като старата ,понеже все още ми показва програмата CCleaner ,че я има
  5. Благодаря ви момчета,НО моята мисъл беше как да изтрия Mozilla от самата програма CCleaner да не ми показва,че има грешки .
  6. Здравейте ! Имах проблеми с браузъра Mozilla изтрих я .След това отново да я инсталирах и все едно не съм изтрила старата ,същите проблеми имаше :( .Отново я изтрих до колкото си мисля и вчера както си рових в програмата CCleaner отидох на Регистър и цъкнах на Проучване за проблеми ,излязоха ми доста грешки отидох на поправки на проблемите и след това когато стана, пак цъкнах на Проучване за проблеми и ми излиза това http://prikachi.com/...48/5059348Z.png .Сега се чудя какво да правя, след като съм я изтрила и не ми показва,че я има в компютъра ми ,какво следва ?
  7. Здравейте ! . Като гледам какви програми какви неща трябва да правя ми идва да се откажа .Аз съм с Windows 7 Professional и с 1 GB рам и можеш да си приставиш как ми забива компа а камоли и тези програми да сложа .Затова ще се възползвам то Windows Media Player HTML5 Extension for Chrome . mazarin благодаря ти за помощта .
  8. Пробвах и онлайн пробвах и с програмата Foxit Reader но не става .Документа е рамкиран може би за това не става
  9. Здравейте ! Когато кача документ от принтера ми излиза в PDF формат и от там вече ми идват проблемите .Искам когато кача документа да мога да си го редактирам тест да мога да изтрия текст и да добавя, но уви не става . Аз съм с програмата Foxit Reader . Какво да направя за да се отърва от този проблем ? Това ,че е сканиран ще може ли въобще да се пипа по него ?
  10. Излиза ми жълтата лента и цъкам на нея и след това тези прозорци в линка по -горе съм показала . Имам Adobe Flash Player но дали е инсталиран не знам .
  11. Здравейте ! Аз когато искам да гледам телевизия онлайн ми излиза ето това http://prikachi.com/images/766/4401766E.png . Със всички браузъри е така .
  12. Здравей ! Благодаря за бързия отговор . Точно за това искам да си сложа отметката сама да се обновява .А не аз да тегля нова версия и да трия това което си ми казал .Не ги разбирам тези неща :( . За коя версия е този Български интерфейс ?
  13. Здравейте !Аз съм с версия 5.52 искам да съм с най новата версия . Къде трябва да сложа отметка за обновяване на Winamp ? Искам също така да попитам тука има ли такава тема как да си направил Winamp на Български ? И ако има къде да я намеря ?
  14. Исках да ти показа ,че съм направила това което ми каза и въпреки това иконката си стой http://www.prikachi.com/images/518/3186518B.png.Явно моя проблем няма да се управи ,ще се наложи да си изтегля друга програма .
×
×
  • Създай ново...