Jump to content

anton

Потребител
  • Брой теми

    149
  • Регистрация

  • Последно посещение

anton's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря за бързия отговор, Night_Raven. Как да забраня Remote Desktop Help Session Manager? За SP3- опитах се да си го инсталирам, обаче с него не ми работят Wi Fi настройките.
  2. Здравейте, изключил съм Remote assistans, обаче като проверя shared folders ми показва следното ... Трябва ли да ме притеснява това. И имам още едно въпросче със Windows XP sp2 съм и използвам защитната стена на windows-а , достатъчна ли е тя за защита + антивирусната програма.
  3. Здравейте. Не ми се отваря нова тема затова ще питам тук. Мисля да минавам към БТК с промоцията и безжичния модем. Въпроса ми е следния. Мисля да го ползвам на настолния компютър не на лаптоп, ( не искам да опъвам кабели по стаите) каква ЛАН (безжична) карта трябва да си взема и евентуално какви проблеми могат да възникнат ?
  4. Търся добра безплатна програма, за да изчистя едни записи ,направени от плочи, от пръщенето и други такив шумове. Предварително благодаря
  5. Благодаря ти за отговора, но за жалост програмата не е безплатна :(
  6. Здравейте, извинявам се ако дублирам тема. Търся ( по възможност безплатна) програма, за която имам следните изисквание: 1. Искам да създам фотоалбум 2. Да мога да създам тематична подредба 3. Да мога да го направя на ДВД диск с меню, с фон и по възможност музика 4. Същият този диск да може да се използва и като един вид архив, т.е ако изгубя снимките на компа, да мога да ги копирам от този диск. Много ще съм ви благодарен за помощта
  7. За да не отварям тема ще попитам тук (мисля че заглавието най-добре подхожда). Може да ви се стори глупав въпросът ми, но все пак. Искам да форматирам дял Д (имам 2 дяла C i D , Windows-а ми е на C), мога ли да го направя чрез инсталационния диск на Уиндоус, без да ми се налага преинсталирането му ?
  8. Скаран съм с английския, затова може ли някой да ми разясни следното: на сайта на авира има някаква оферта за безплатна пълна версия на AntiVir Premium http://www.free-av.com/en/trialpay_downloa..._antivirus.html или нещо се бъркам?
  9. Преди малко компютъра внезапно ми се рестартира, и след зареждането на Windows ми излезна съобщение за грешка. С Windows XP SP2 PS Изключил съм Automatic Updates, може ли причината да е че ми липсва някакъв ъпдейт
  10. Тоест правилно разбирам, че безплатните програми (AVG, Avira Avast) не могат да ми осигурят достатъчна защита, сравнявайки ги с платените ?
  11. Благодаря на всички за отговорите, ще пробвам AGV 8 + SUPERAntiSpyware Free, надявам се че няма да имам проблеми
  12. Предварително се извинявам ако темата ми повтаря вече съществуваща. Искам да ви помоля за съвет, каква безплатна антивирусна да си инсталирам, която да не товари компа повече от Касперски 7.0... и да е ефективна (по възможност).
  13. За да не отварям излишно нова тема, ще питам тук. Значи превеждам един текст и ми е необходимо да направя легенда с обяснение на една дума, има ли някаква опция в Word за правене на точно такива легенди. Ще ви бъда благодарен за обяснение как става това.
  14. Не мога да го открия това меню "audio". И ако може да ми помогнете, как да разделя аудиото от видеото, че нещо сам не мога да се справя.
×
×
  • Създай ново...