Jump to content

den4o7

Потребител
  • Брой теми

    110
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

den4o7's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Когато бях с BitDefender и когато си търсех нещо в интернет отстрани имаше знак - зелен или червен, дали сайта е безопасен. Също така и блокираше разни заразени сайтове...Но не ти я препоръчвам, много е тежка и тромава.
  2. Мерси за вашата огромна помощ, но се оправих сам.
  3. Някой ако не ме е разбрал да казва, да обясня по-четливо.
  4. Здравейте. Интересува ме къде да бутна във администраторския панел на форума за да ми тръгват клипчета от тоя род: <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="450" height="403"> <param name="movie" value="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=ac34b796"><param name="quality" value="high"><embed src="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=ac34b796" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="450" height="403"></embed></object> (сложиш space на един от редовете за да не тръгне клипчето)?
  5. Или пък влизаш във архива>Add>Добавяш файла.
  6. Мерси много, ама много! Нямаш си и на представа колко много ти благодаря и колко много се радвам! Сякаш отново са ми поникнали ръце и мога да пиша бързо!!!
  7. Здравейте. Въпроса ми е - не съм инсталирал никакви кирилизатори, поради простата причина, че Windows 7 си има такъв. Но какъв е въпроса? - Свикнал съм на FlexType-а на Windows XP, а на Win 7-ката някои букви за разменени с други. Например при Flex Type "W" е "В", a при Win 7, "W" е "Ш". Има и още промени. Много ми е шибано. Ако някой знае как да се оправя, ще съм му благодарен. Забравих да спомена, че не съм инсталирал FlexType на Win 7-цата, защото бъгясва. Надявам се да помогнете.
  8. Въпроса ми е как да запиша музика на DVD диск, който да става за CD/Mp3 на кола. ЕДИТ: Смисъл MP3-ката на колата да разчита диска. Това ме интересува.
  9. Ами при покупка на компютъра, било то настолен или лаптоп, се дават дискове със драйвери. Инсталираш тях, инсталираш най-необходимите програми (анти-вирусни, офис пакет, кодеци и т.н) и си гледаш кефа.
  10. Влезте в Browser-а, в случайя Mozilla, натиснете CTRL и движете колелцето на мишката. Не знам дали ще помогне.
  11. Ако пък и това не подейства ... Пре-инсталация. Най-добрия начин.
×
×
  • Създай ново...