Jump to content

Kimi

Потребител
  • Брой теми

    36
  • Регистрация

  • Последно посещение

Kimi's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря за отговора! Все пак, както и очаквах, картината само се сплеска, но в "Настройки" (не "Настройки на конвертиране") има опция за изрязване на картината и така се получава точно това, което ми трябва. : ))))) Програмата е невероятна наистина!
  2. С тази програма може ли да се конвертира формата 4:3 към 16:9? Имам предвид да отрязва части от 4:3 формата, а не само да го сплесква отдолу и отгоре.
  3. Здравейте! Положението е следното: ще прая клип на WMM, но половината от съставните части на клипа са във формат 4:3, а другата половина са 16:9. Мууви Мейкъра обаче може да направи клипа или в единия, или в другия формат. Стигнах до извода, че ще се наложи да преправя 4:3 клипчетата на 16:9, но не знам как да стане. VirtualDub не може да ми свърши работа, защото работи само с .аvi файлове, а аз имам и .wmv, а пък и има някакво разминаване в кодеците и не иска да отвори нито един файл. Благодаря предварително!
  4. Фетел трябваше да бъде избран за пилот на деня.
  5. Един приятел ми спомена, че е възможно да се е замърсил лазерът, който чете ДВД-тата. Много е възможно, при положение че такива дискове почти никога не съм ползвал, а предимно CD.
  6. Всъщност се оказа, че в момента записвачката НЕ може да чете Maxell-a, а друго DVD, чиято марка не ми е известна, го разпозна ... В момента имам видео материал, записан на 2 диска, които обаче се оказва, че са от различни марки и единият мога да го гледам, а другият не мога ... Какво може да се направи по въпроса? :(
  7. Благодаря за помощта, пичове, получи се, но само за Maxell-a. Другото ДВД отново не го чете.
  8. ОК, но защо файлът, който е даден за теглене, е с разширение .htm? Няма никакъв архив. Операта ли ми играе някакви номера или аз не цъкам, където трябва ...
  9. Здравейте! Имам проблем със записвачката ми, която е същата като гореспоменатата - Lite_ON DVDRW LH-20A1P. Отсега да си призная, че не съм голям спец в тази област (дискове и т.н.) За последните 3 години въпросната записвачка е използвана много много рядко. Та проблемът е, че не може да чете ДВД-та ... Пробвах с Maxell - не загрява; после се сетих, че имам ДВД-та от списанията PC Mania от едно време - и тях не разпознава. Прочетох цялата тема, но въпреки това искам да попитам какво ще ме посъветвате да направя. И, да, аз също ползвам TuneUp Utilities 2008. Благодаря ви предварително.
  10. Ето резултатите от тазднешната надпревара на пистата "Сепанг" за Гран При на Малайзия, 3-ти кръг от сезон 2010 във Ф1: http://www.formula1.com/results/season/2010/826/ За съжаление състезанието премина изцяло при сухо време, въпреки очаквания дъжд. Това обаче не спря пилотите да направят някои добри битки и изпреварвания. Като най-важни акценти мога да посоча: безпроблемната двойна победа на Ред Бул, доброто темпо на Розберг и неговото 3-то място, няколкото изпреварвания на Хамилтън срещу по-бавни пилоти и това на Маса срещу Бътън, както и злополучните отпадания на Шумахер поради разхлабена гайка на задна лява гума и на Алонсо след гръмнал двигател в предпоследната обиколка. Следващият кръг е след 2 седмици на пистата в Китай.
  11. Мда доста интересно състезание. Жалко, че Алонсо бе завъртян на първи завой заедно с Шумито. Ако не бе станало така, едва ли на Бътън щеше да му е толкова лесно да победи, но както се казва в такива ситуации - "състезателен инцидент", какво да се прави. Кофти шанс за Фетел, но докато биковете не се научат как се прави кола за цяло състезание, така ще е. Досега си мислех, че на тази писта има само 2 места за изпреварване, но Хамилтън ме опроверга. Въпреки че не съм негов привърженик, свалям му шапка за всичките маневри.
  12. http://formula1.sportal.bg/news.php?id=9219 Ха!
  13. Очаквах дооооооооста повече .... Това правило със забрана за зареждането влоши още повече нещата! Когато смяната на гуми бе зарбанена, отне цяла година да се разбере, че това е грешка. Сигурен съм, че и сега ще стане така с горивото ... В момента за да станеш шампион във Ф1 трябва да: правиш добри квалификации и да пазиш гумите и техниката в състезанието. НИЩО друго! И това ако не е тъпо, здраве му кажи!
  14. Няма как да се правят генерални изводи от днес, не знаем кой с какво количество гориво кара и каква е средната му скорост в стинт. Единствено ми направиха впечатление отборните състезания в Мерцедес и Ферари: Розберг засега се справя по-добре от Шумахер и Маса от Алонсо, но това са само предположения. Утре картината малко ще се изясни, в неделя още повече, а след 3-4 състезания - напълно.
×
×
  • Създай ново...