Jump to content

zzvvmm

Потребител
  • Брой теми

    9
  • Регистрация

  • Последно посещение

zzvvmm's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Вижте що за гаден бъг става при мен - иконките се появяват ,а след малко изчезват.... И не винаги се появяват ,доста нерви похабих за да направя клипа http://vbox7.com/play:47525d7a
  2. Така направих ,в Моя Компютър не излезе. След рестарт пък в Disk Mng-ра изчезва буквата ,която съм сложил. :( Някакви други идей ? EDIT : Като му задам буква и дам ОПЕН поне мога да вляза в флашката,но проблема не ми се решава - в Моя Компютър иконка не излиза ,а след рестарт буквата изчезва.
  3. Може би имахте предвит ,когато съм сложил флашката ? http://prikachi.com/files/1375889u.jpg http://prikachi.com/files/1375909D.jpg
  4. Моя грешка ,извинявайте ! http://prikachi.com/files/1375635r.jpg
  5. Всички драйвери са ми на лице. http://i47.tinypic.com/14to654.jpg
  6. Направих това ,което ми каза ,но нямаше ефект ! Ето клип - http://vbox7.com/play:83107e7f Забележка: Усилете звука на колонките си на максимум ,защото е доста слаб. В момента на постването на този коментар клипа още се обработва, за това не питайте защо не ви го отваря.
  7. Windows XP SP3 Dec 2009 , но проблем не е в ОС-а, ако си чел добре си забелязал ,че в началото когато инсталирах уиндоуса ги имаше ,след като качих всички драйвери и програми изчезнаха иконите и не мога да отворя нито карта ,нито USB.
  8. Вчера си преинсталирах уиндоса. Сложих флашката си и си качих нужните програми от нея. Днеска ми се наложи пак да я използвам, следователно я сложих, чу се един специфичен звук ,че я е открило, долу в дясно също ми каза ,че е открита , но не я отваря. Никъде няма иконка за USB-то. Само 2те разделения на хард диска са ми и това е. Имам и Card Reader към кутията си. Нормално в My Computer имам 4 иконки за картите - вчера ги имаше ,днеска не. Така е и с USB-то. Направих System Restore от вчера и се оправи - иконите на Card Reader & USB-то се появиха , но не ми се качваха Driver-и и други работи и реших да върна старото си положението на Windowsa, където обаче ги няма иконите на тези важни неща. И ето тук ми идва въпросът - какво да направя за да ми изляза ? Моля помощ !
×
×
  • Създай ново...