Jump to content

kalcho.k

Потребител
  • Брой теми

    3
  • Регистрация

  • Последно посещение

kalcho.k's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Монитора не ме вълнува тъй като на него не гледам филми и ако смяташ че е нормално защо при хардуерния плеър няма черни черти без да има каквото и да е изкривяване на картината. Разбира се това не важи за абсолютно всички филми има такива които и на хардуерния имат черни ленти, лошото е че прз компа тези ленти са още по големи
  2. Важното за мен е да разпъна филмите на телевизора, хубавото при DualView е че компа може да се използва докато се гледат филми на TV-то P.S. Взех на заем един мултимедиен плеър(1080р) той също ги разпъва прекрасно и решава проблема ми просто в момента ми е трудно да отделя 200-400 лв за такъв.
  3. Здравейте, имам следният проблем с който не мога да се преборя от доста време. Видеокартата ми е GeForce 7300 GT мониторът е 4:3 телевизорът 16:9 и двата са свързани с аналагови кабели използвам Dualview проблемът ми е че не ми разпъва филмите (винаги има черни ленти горе и долу) за пример същият филм когато го пусна през хардуерен (DIVX) плеър всичко е ок. Същият проблем го имам и ако използвам S-Video кабел.Проблемът съществува със всички видео файлове : .avi ;.mkv; .vob и т.н. При десктопа няма такъв проблем скриинсейвъра си го дава ок. Изпробвал съм най различни плеъри ( VLC;GOM;MPC;WMP;BP И др.) играл съм си със дни с настройките на картата без резултат. Ще бъда много благодарен ако някой преборил се с този проблем сподели опита си.
×
×
  • Създай ново...