Jump to content

mustang_turbo

Потребител
  • Брой теми

    148
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

mustang_turbo's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Сега свърши сканирането със HDD Regenerator нито забавяне има, нито лоши сектори.
  2. Пускал съм, уж няма повредени сектори или други грешки. Пускал съм само вградената в Windows където е. Мисля да изтегля HDD Regenerator и да пробвам с нея. Гледах в форума, че няколко човека я препоръчват, ставало бавно но доста качественно.
  3. Няма промяна. В момента Skype ми е на 41% обаче сега се сетих, че някой път компа зацепва за по 5-6 секунди. В смисъл както си слушам музика и си ровя в нета, компа забива и немога да правя нищо... дори и курсора не се движи. Незнам дали тази информация е от полза и ще помогне или дали изобщо има връзка със skype.
  4. Здравейте и честита коледа! Проблема ми е, че Skype претоварва компютъра ми. Със Windows 8 съм и проблема се появи преди 2-3 дни. Без да говоря по skype процесора стига до 50-80%. Без включен skype компа ми е нe надвишава 10%. Незнам какво да правя, допитах се до няколко приятели и те ме посъветваха да преинсталирам skype, но това не помогна... Не съм 100% сигурен, че е вирус, но за друго не се сещам... Някой викат, че е от самият skype, но при положение, че други приятели нямат този проблем и при това моят е от скоро не съм съгласен, че е от skype... По-надолу съм прикачил файловете от MBAM и DDS, както и снимки на процесите със и без skype. Ако имате идеи? Благодаря и весело посрещане на празниците! mbam-log-2013-12-25 (16-25-48).txt attach.txt dds.txt
  5. Съжалявам за закъснението, но карам шофьорски курс и наближава края на учебната година и се скъсвам от учене и нямам много време! Значи пробвах това което ми каза и пак не проработи. Вързал съм всичко към старата звукова карта. Ще закарам компа и картата на сервиз да види какво може да направи. Мерси много за помощта!!!
  6. Нагласено е на 5.1 има и 7.1 ама пише че има вероятност от неправилна работа.
  7. 1. Кабелите са свързани правилно, няколко пъти съм проверил. 2. Сигурен съм, че е избрана новата карта защото даже бях спрял вградената през биоса. 3. Това за 2.0 режима и 5.1 не знам как да го направя.
  8. @ Tihichko Всичко е свързано със кабелите който дойдоха с буфера. от 3.5 от буфера към 3.5 към компютъра. Кабелите съм ги вързал по цветове гледал съм и отделно съм проверил и съм ги нагласил Предни, Задни и централна и субуфера. @Night_Raven Купих отделната звукова карта, за да използвам Surround-a на буфера. За това, че моя е с 3 жака и аз незнам всичко съвпада като име и номерация. Само това със 3-те жака и тази в официалния сайт има още 1 слот който незнам за какво е. Ето снимки на моето дъно: Снимка 1 Снимка 2 Ето и снимка от Everest Снимка
  9. Здравейте! Значи преди 6-7 месеца си купих тези колони и ги вързах с допълнителна букса към вградената звукова карта на това дъно. Само където моето дъно отзад е с 3 букси за аудиото. Нямам никакъв проблем както казах като сложих допълнителна букса и си оправих настройките на аудио драйвера. Преди 2-3 дни реших да си купя звукова карта за буфер 5.1 купих си тази. Сложих я сложих драйверите всичко тръгна, но забелязах, че имам проблем. Като говоря с приятели по скайп, играя някоя игра или слушам песни през интернет суббуфера не работи и незнам как да я оправя. Ще ми кажете ли как да я настроя, за да си бачка. Благодаря ви предварително!
  10. Проблема е решен, отворих и изчистих клавиатурата изцяло и се оправи!
  11. Здравейте имам нужда от помощ! Значи с Windows 7 съм и от днес забелязах, че не ми работят някой клавишни комбинации с който друг път не съм имал проблем. Проблема за почна с това, че ми се доигра Dirt 3. Влязох в играта почна състезанието почнах да карам, но забелязах че с подаването на газ(стрелката нагоре) и завиването на ляво(лявата стрелка) колата или само завиваше или само тръгваше напред, обаче с подаването на газ и завиването надясно нямаше никакъв проблем... Преди го нямаше този проблем. Помислих си, че нещо се е бъгнала играта и се отказах. Влязох в Source-а и почнах да цъкам Surf, но пък тогава забелязах, че немога да клякам и скачам едновременно(следователно с клавишите ctrl и space). Гледах в интернета някъде пишеше, че е от клавиатурата само че при мен не е защото преди нямаше такъв проблем. Моля помогнете, че вече незнам какво да правя!
×
×
  • Създай ново...