Jump to content

popov48

Потребител
  • Брой теми

    6
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

popov48's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Влагодаря за това,че се ангажира с проблема ми, който не е толкова фатален,колкото любопитен.Не е болка за умиране.За сега съм с папка на работния плот,в която си създавам преките пътеки.Ако някой ден нещата се усложнят,събирам багажа(файлове и др.)и се местя в нов апартамент(акаунт)Още веднъж ти благодаря с пожелание, все така да споделяш знанието си,което е имане, и колко и да го споделяш няма да го загубиш.Ако има нещо- ще пиша.ВСИЧКО ДОБРО!
  2. С нов акаунт нямам проблем.Интересно ми е,защо в стария не може ? Благодаря за съвета-върши работа.
  3. На други места няма проблем.Само на раб.плот и в папка(desktop).Старите си стоят.Забелязах ,че като преименувам папка(desktop),опитвам да създам пряк път и нищо.След като върна името на папката ,неизлезлия преди това пряк път се появява и остава на плота без да изчезва.
  4. За съжаление,точките,които бяха останали не ми свършиха работа.Бекъпи не съм правил,иначе компа се държи добре за 2 годишна инст.Благодаря за отзивите!
  5. Сканирано с Аваст,МАМ,SAS.За оптимизиране,сигурно съм се престарал: Ashampoo WinOptimizer 7 Portable, GlaryUtilitiesPortable,Advanced System Optimizer 3.Portable.Предполагам ,че е някоя от тях.
  6. От около 20 дни имам проблем със създаването на пряк път на desktopа.Изпращам на работния плот,стои около 2 секунди и изчезва.Прерових НЕТа,нищо по проблема.Сканирано за гадинки-няма резултат.Предполагам че липсва някаква команда на системата.Ако някой има идея-благодаря предварително.ОС ХP-SP3
×
×
  • Създай ново...