Jump to content

greatwhiteshark

Потребител
  • Брой теми

    68
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

greatwhiteshark's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Ами честно казано винаги спирам скайп или които и да е от плеърите преди да задам режим на готовност.Ще опитам да прекъсвам връзката с интернет най-вероятно е от нея.Когато проверя дали е от нея ще напиша резултата.
  2. Имам проблем с компютъра.Операционната система е Уиндоус XP.(Ако ви е нужна друга информация кажете,аз само за това се сетих). Та проблема е че след като задам на компютъра Режим на готовност(Sleep mode) всичко е нормално машина прищраква както обикновенно и остават само вентилаторите да се въртят.Но след това ако искам да го "събудя" не става с мишката и клавиатурата.Някой път става само с компчето за включване,друг път само копчето за рестарт работи и то не го "събужда",а го рестартира.Любопитното е че ако веднага след Режима на готовност размърдам мишката или натисна някой клавиш се "събужда".Нямам представа от какво може да е,но при продължително оставане в споменатия вече режим(говоря за 15-20 минути компютъра прави проблемите.Съжалявам че стана дълго,но се опитах да обясня подробно.
  3. Да не би да е S-Video,не съм сигурен защото снимката не е ясна,но предполагам че е това.И да можеш да го свържеш към някой телевизори.
  4. Когато си правиш настройката на рутера или влизаш в страницата му слагаш паролата от Wireless-> Enable Wireless Security със отметка и пишеш в полето по долу като задедаш типа на сигурността.Но без конкретен модел няма конкретна помощ така че ако чувстваш че няма да се оправиш го остави на някой друг или го прави на СОБСТВЕНА отговорност!!!
  5. Както един колега бе казал обновяван ли е Уиндоуса наскоро ако и след евентуален ъпдейт продължи проблема преинсталирай даемон туулса или го замени с друга подобно програма ако си сигурен че е от него.
  6. Много мерси за бързата реакция сега ще пробвам и ще те уведомя за резултата!
  7. Дотук много благодаря но когато стартирам файла без никакви други програми освен системните на 2-рата чертичка спира и пише "Update Failed" защо не иска да се упдейтне,а пък е 1-01 версията,а това което свалих е 1-04..Не знам без диск е в устроиството 2пъти пробвах и не иска.На всичко отгоре само рестарт го оправя след като файлне.Може би иска да е отворено устройството или дедазнам.
  8. Извинявай,много но не разбирам какво е фърмуера?И от къде трябва да го сменя до последната версия?
  9. Според мен също вторият лаптоп е по-добър има по-мощна видео карта,повече хард диск и по-голям дисплей.Процесора също двуядрен сравнение с "обикновенните" няма спор че е по-добре само не знам като са на една и съща цена дали вторият е изряден?А иначе за какво ще го позваш лаптопа?
  10. За да не публикувам нова тема бих ви запитал защото имам подобен проблем.На Windows XP SP3 съм и имам проблем с DVD записвачка SONY OPTIARC DVD RW AD-7173A.Следното нещо става когато сложа диск.Зарежда си дискчето до курсура на мишката и уж като е готово в MyComputer пише че няма нищо на диска,това МИСЛЯ че е проблем само със DVD.но не съм сигурен защото и не всички CD-та чете.Със последния драйвер съм като натисна обновяване и преди си четеше и записваше напълно нормално.
  11. Мерси на всички с изключение на весодимов който просто не прочете поста ми до край и ще се опитам да си я спомня пак благодаря на всички!
  12. На ясно сам че е напълно невъзможно да "разбереш" чужда парола и не ми и трябва просто това за което ви питам горе ако има нещо което може да ми помогне ще съм благодарен! На никои ли не му се е случвало подобно нещо?Моля ви дайте ми някаква идея...
  13. Мерси за бързия отговор,знам го но паролата в абв-то отново не си я знам,защото е стар е-мейл.Нямам алтернативен е-мейл и не си помня тайния въпрос и отговора. :'( :'( :'(
  14. Преди дни си смених паролата на скайп,отписах се и като ми се наложи да се логна разбрах че съм забравил прясно сменената парола. И понеже наскоро съм се логвал успешно от компютъра си се зачудих дали няма някаква програма или самия скайп да си помни само за моят компютър логвания и сменяния на пароли?Ако има такова нещо или програма която възстановява паролата и юзера от последен успешен лог или помни както вече казах успешна смяна ще съм искрено благодарен ако някой ми каже! Надеждата е във вашите ръце!
  15. Някой телевизори не разчитатат всички видове филми от флашката ти.Просто за това не ти излизат.Какви формати си се опитвал да качваш и сигурен ли си че флашката ти е изрядна?
×
×
  • Създай ново...