Jump to content

bam-bam

Потребител
  • Брой теми

    47
  • Регистрация

  • Последно посещение

bam-bam's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Не виждам какво по-точно искаш да ти обясня, но щом те "мързи" да мислиш ще ти отговоря в твой стил. Имам един клип записан, БАСА (онова дето думка яко) е МНОГО силен и заглушава чак песента и се губи ефекта. Искам това нещо да го намаля АКО може и ИМА как. Ако не може .. здраве. Клипа искам да го кача в туба, така, че предполагам ще се смачка и няма голямо значение. Написах без да разваля, все пак да не го направи с качество за екранче на 2 инчов телефон да изглежда без артефакти. Оригиналите ще си ги пазя както са. Надявам се бях изчерпателен , но може и 3ти път да го повторя, ако ти е проблем да го схванеш. п.п. просто искам да намаля баса .. това е .. симпъл и просто.
  2. Трябва ми програма с която мога да намаля звука на даден клип без да прецаквам качеството. Снимах едни клипове в зала и баса е много силен и дразнещ и искам да го намаля леко, ако има начин.
  3. Понеже темата с обяснение как става е доста стара, а не намерих нова, търся някаква актуална с която да мога да направя това, което искам. Понеже двд-то чете ави-та, но буквите са малки, искам с нещо да ги вградя във филма и да им увелича малко размера.
  4. Гледам програмата е платена, ако не се плати какво работи ? Понеже и на мен ми трябва някой конвертор с повече формати, та за това питам
  5. Пробвай с тези линкове. Мое мнение .. намери си шазам, ако можеш. Имах една стара версия работеше ( ако не се бъркам 1.9) Имам шазам,трак айди и саунд хууд и първите 2 нямат грешка в 80 % от търсенето .. последната почти нищо не ми е открила. Доста търся по някога и не е въпрос на 5-10 песни. http://search.data.bg/ready/5935db801c4dfec858972460fe5e2565 http://search.data.bg/ready/61ac37b661aac90b69c7a338461e4311
  6. Трябва ми някаква програма за ограничение при принтене. Примерно, ако пуснеш без да искаш 100-200 страници и тя да спира на 20-30 и да те пита да продължи пак. Просто при грешка да не ги принти всичките. Намерих една O&K Print Watch , но нещо крака не ми сработва.
  7. Диска е тестван с хд регенератор и не показва бед сектори. Пуснах му и мхдд и то не показва, че има. Интересно че хд туне дава, че има релокатед и не знам как да ги поправя, ако е възможно това. Явно те са бъдещи бед сектори ... Опитах се да намеря някаква програмка за релокатед, но няма такава дето да ги фиксва. п.п. Едно странично питане, защо мхдд не ми засича сата дискове при опит за тест под хирена. Трябва да стартирам виртуалното ХП и от там да пусна хд скан или направо под windows-a си пускам HDDScan и ги сканирам, но чудно защо не работи през хиренса. Пробвах диска на иде и на ахци и не го вижда.
  8. Може би не си видял, че съм я ползвал Трябва ми някоя друга подобна Или по скоро нещо за релокатед сектора .. хд регенератора казва, че няма уж. Но излизат 5 релокатед сектори.
  9. Трябва ми програма с която да пробвам да възстановя бед сектори. Пробвах с хд регенератор, но пак ги има. Има ли някоя друга подобна ? Също така диска има релокатед сектори .. това подлежи ли на оправяне с нещо ? Лоу левел формат дали ще има ефект ..
  10. Препоръчайте ми добър фтп клиент, че флаша в дата.бг по някога ми прави проблеми.
  11. С това може ли да конвертираш и други формати в мп3 ?
  12. Нямам никакви кодеци и пакети. Гледам филми с гом и до сега не съм имал проблем с филм/клип. Слагал съм най-много ДивХ и Хвид и ац3. Избягвам пакетите, че блъскат много боклуци. Да сваля само това FFDShow MPEG-4 Video Decoder 2011-07-25 и да пробвам?
  13. Принципно да. Имам Ulead.VideoStudio.Plus и с него правех клипове от камерата. Но ми трябва някоя елементарна за снимка и песен в нея. Преди време мувито крашваше, но сега не съм пробвал на 7цата дали бъгва пак. Ще пробвам с него, но ако има някоя простичка, може да споделиш. Сега пробвах една Photo Slideshow Creator, но ми забива и тя ...
  14. Трябва ми програмка с която да си слагам песни към снимки. И като гледаш снимката или няколко снимки в слайд шоу да звучи песен. Нещо не успях да намеря в гугъл или не знам как точно се казват за да я открия
  15. Като дам директно да търси и излезе гугъл.де...... няма го това колелце. Като отворя гугъл.де и дам на опции, всичко ми е на БГ и опциите и надписите са на БГ. Някак се е променила търсачката дето е по дефолт, но никъде няма опции да я едитна.
×
×
  • Създай ново...