Jump to content

krasimirson

Потребител
  • Брой теми

    48
  • Регистрация

  • Последно посещение

krasimirson's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте, Проблемът се резреши след ъпдейт на Broadcom Network Adapter драйвъра към версията от 2016 (не до толкова лесно откриваема). https://www.google.bg/search?q=broadcom+network+adapter+unstable&oq=broadcom+network+adapter+unstable&aqs=chrome..69i57j69i60l3j0l2.6363j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Благодаря за отговорите.
  2. @Night_Raven, Извинявам се за забавения отговор. Само с Windows Defender. В момента съм с Broadcom 802.11n Network Adapter (Driver Date: 7/6/2015). Все още не съм пробвал опцията с предложения от теб драйвър. Ъпдейт по темата: Забелязох нещо тревожещо докато тествах (1) лаптоп не изпитващ проблеми с wi-fi (тестови лаптоп) и (2) личния лаптоп, където се забелязва ниската скорост, а в последните няколко дни и непрекъснато разпадане на wi-fi връзката. Пуснах тест на ping-a на тестовия лаптоп като всичко изглежда наред (1-2 ms), докато проблемия лаптоп не се върже към wi-fi. При свързване на проблемия лаптоп към wi-fi, първо пинга на тестовия се покачва X 1000-3000, a след кратко време пропада и връзката (виж прикачения скрийншот от Command Prompt) : http://prikachi.com/images/348/9322348n.jpg Отделно, днес на два пъти се появи 'син екран' на проблемия лаптоп докато е вързан известно време към wi-fi. Очевидно положението се влошава, и не съм сигурен хардуерен проблем или проблем с вирус е налице. Предвид заразните признаци (влошаване на връзката на другите устройства в близост, които използват wi-fi) си мисля по-скоро за вирус. Преди 2 дни направих scan с Malwarebytes, който не детектира проблеми. Моля, посъветвайте как да се уверя дали това е хардуерен или вирусен проблем. В случая на вирус(и) може би най-доброто решение би било pre-install на Windows-a. Поздрави. PS Прикачвам и снимка на синия екран: http://prikachi.com/images/354/9322354f.jpg PS(2) Проблемът със 'заразяването' е налице и при Clean Boot със Selective Startup и селектирани само Microsoft апликации
  3. @androns, Да, Windows 10 е. Този ли драйвър визираш? - http://prikachi.com/images.php?images/753/9319753G.jpg Ако да, ръчно го ъпдейтнах вчера след създаването на темата. Също така ресетнах настройките на мрежовите данни. От там насетне, случайно или не, Wi-fi връзката се влоши още повече, като в момента е бих казал нестабилна. Windows Defender Firewall беше ON, като в момент е изключен. За жалост, няма подобрение.
  4. Здравейте, Напоследък забелязвам значителен спад в скоростта на теглене. Направените тестове през Speedtest by Ookla показват Download скорост от 11 Mbps (плащам за 55 Mbps) и ping между 40-50 ms. Резултатите също така сочат и за значителен underperformance (~25 Mbps Download в Speedtest) през кабел. След консултация с интернет доставчика, установихме, че проблемът не е от страна нито на рутера, нито на интернет връзката. Тестове с два различни лаптопа показаха над 40 Mbps download скорост през Wi-fi. Съветът на техниците беше "преинсталирай windows-a и може да се оправи". Пускам темата с надеждата за съвет и помощ от ваша страна. На какви фактори биха могли да се дължат проблемите в скоростта и ping-a при положение, че преди няколко седмици тези проблеми не бяха налице. Конфигурация, вируси в системата, друго? Какви проверки бихте ме посъветвали да извърша, за да се установи ядрото на проблема? Благодаря.
  5. Здравейте, От вчера насам 3.8 версията, с която карам от 3+ години, не ме пуска да се впиша. Същият проблем го има и на другите две PC-та у дома, които също са с тази версия. Пробвах с по-новите версии и проблеми с вписването няма. Което най-вероятно означава, че това е просто ход и част от политиката на Skype с цел използването на по-нови версии. От чисто маркетингов аспект, такъв принудителен ход, не би се отразил добре в/у репутацията на компанията. Особено от привържениците на по-старите версии, които със сигурност не биха били малко, с оглед на качеството на по-новите такива. Има ли възможност за справяне с тази ситуация? Бих бил благодарен за идеи и предложения.
  6. Проблема мисля че го оправих. При всяко ново стартиране на програма, след вкаран HDMI кабел, то автоматично програмата заема "ATI HD Audio Put", за това звукът се възпроизвежда през телевизора. http://prikachi.com/images/905/6298905u.jpg
  7. Здравейте! Лаптопът е Acer 5738G, Windows XP SP3. TechMaster, би ли дал инструкции. Как да забраня HDMI аудиото?
  8. Здравейте! След преинстал на Уиндоуса имам проблем с HDMI-a и в по-голяма точност - звука. След като е пуснат HDMI кабела, звука излиза през телевизора, а не през лаптопа. Вярвам, че е от някоя настройка, но лично аз не намерих такава нито в настройките на ТВ-то, нито в Контрол центъра на видео картата. Предложения? Благодаря!
  9. Премахнахме Sanity-to със Stoyannov, за което съм му много благодарен! Темата може да се заключва. Поздрави!
  10. Добър ден! Malwarebytes не откри нищо. По-долу съм прикачил лога от Касперски. ПС Ще убием ли звяра? kaspersky-log2.txt
  11. Прикачените логове: kaspersky-log.txt JRT.txt
×
×
  • Създай ново...