Jump to content

elichka

Потребител
  • Брой теми

    8
  • Регистрация

  • Последно посещение

elichka's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Опитах вариантите и не успях да го оправя, но днес един познат го погледна и е оправил проблема. Night_Raven благодаря ти много за помощта и за подробните обяснения!
  2. Да, вижда се. Edit: Появила се е обаче и нова папка с име TEMP и дата на създаване вчера.
  3. Опитах по този начин, но за съжаление няма резултат.
  4. Здравейте, днес се появи следния проблем при стартиране на лаптопа ми: Зарежда много дълго и изписва съобщение Preparing desktop. Това се случва след всеки рестарт. След като зареди установих, че част от програмите ми липсват (uTorrent, Google Chrome и др.), всички пароли и отметки в Мозила са изчезнали, а на клавиатурата имам само латиница . Също така десктопа е черен и не позволява да го променя. Някакви идеи на какво се дължи и дали мога да го оправя сама, или да го нося на сервиз? Благодаря предварително за помощта!
  5. Програмата наистина е чудесна, изтеглих я и я разгледах, но за съжаление не мога да си позволя платен софтуер. Благодаря все пак.
  6. k0st4din благодаря ти много, но не това ми трябва. Питам дали има опция докато тече един клип върху него да се покаже една снимка, но в същото време клипът да продължава да се вижда. И ако не може, има ли друга безплатна програма, която прави това нещо.
  7. Здравейте. Някой знае ли дали е възможно в WMM да се добави снимка върху видео, т.е. видетото и снимката да се покажат едновременно в клипа?
  8. Здравейте.Имам следния проблем с Опера. Попринцип прозорците на my documents и my computer са ми направени да са полупрозрачни(не знам как се нарича това). Обаче след натискането на някаква комбинация от клавиши операта също стана полупрозрачна, което я прави фактически почти неизползваема. Моля, ако някой знае как мога да разреша проблема да помага. Мога ли от някъде да го изключа това нещо. Мислех си дали би помогнало ако деинсталирам операта и после пак я инсталирам? На прикачената картинка се вижда как е операта ми в момента с word отворен под нея
×
×
  • Създай ново...