Jump to content

tebusque

Потребител
  • Брой теми

    73
  • Регистрация

  • Последно посещение

tebusque's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте, имам HP Presario с Windows Vista, аз си инсталирах Windows XP, но сега проблема е че не мога да си сваля адекватните драйвери, влязох в страницата на HP и като задавам модела, който е V6000, ми излизат 21 резултата, от които пробвах няколко, но ми дава прозорци че са несъвместими, имам и друг някакъв номер по-надолу V6430es, но също е без резултат, има ли някакъв трик или как да си намеря необходимите драйвери?
  2. Един приятел има същия проблем и аз се опитах да му помогна като приложиме това лекарство, но се оказа, че неговия твърд диск бил IDE, а не SATA, в този случай какво може да направиме, пробвахме и с друг диск, същия проблем?
  3. AutoRuns.txt лог файла с ауторун, всъщност какво показва тази програма?
  4. Файла е част от програма, имам я записана на сиди и на флашка и неще да копира, пише че уиндоус няма достъп и е възможно да няма разрешение за този достъп, всичко друго ми копира или отваря /снимки, музика, др програми/ Пак го "поправих", сега пък ми излезе син екран с грешка 0х00000008Е, не мога нищо да правя с компютъра, не ме пуска в контрол панел, като включа кабела за интернета излиза синия екран и нищо, ако го оставя да не правя нищо пак така, мисля да направя нова инсталация да видиме какво ще стане. И като рестартирам ми дава грешка, излиза ми прозорчето дето да изпратя информация за грешката или да откажа, аз отказвам, но докато не натисна да я изпратя не ме оставя намира, после я пращам и ми отваря един сайт, където пише че имам конфликт с някой хардуерен елемент и е добре да си направя копие на файловете, за да не ги загубя при срив на системата, това ме плаши, значи всеки момент може да се служи нещо ужасно, така ли да разбирам и като си помисля само заради някаква си настройчица за аутоплей Слава богу вече действам и за сега няма син екран, но файла не го чете
  5. Здравейте отново! Появи ми се огромен проблем, след толкова опити сега един и същи файл не ми го чете нито от флашката нито от сидито, опитах се да върна системата от преди няколко дни, уж всичко наред, ама не ми чете файла, опитах с диска на уиндоуса да поправя, дава ми че версията която имам е по-нова от тази на диска, какво да правя?
  6. Преди да пробвам това, което ми предлагаш ще ти отговоря на въпроса, значи в един момент клавиатурата и мишката спряха да функционират, не знам защо, но като влизах в биоса мишката работеше и единствения начин който ми дойде на ума беше да поправя системата и пуснах диска, на първото запитване потвърдих инсталация, а на второто поправка и натиснах бутона R, след това всичко си протече нормално и като се зареди системата си имах и мишка и клавиатура, но.... изненада, когато реших да вляза в интернет експлорера първоначално ми зареждаше само Google и като напишех каквото и да е ми даваше вече споменатат грешка, докато накрая и Google изчезна. Сега ще пробвам с това и после ще пиша.
  7. да И това направих - не става.
  8. а тази команда 400 bad request? а всъщност имам интернет щото скайпа ми работи
  9. Автоматично ми е и въпреки това не го разпознава, в смисъл не аутоплейва.
  10. Излязох и влязох и рестартирах компютъра и наново стартирах програмата и нищо, спомням си че преди влязох в regedit и от там видях че autoplay на CD/DVD ми е disable, но вече нито си спомням как да стигна до там, нито пък знам какво точно да поправя, а също така и флаш памет като сложа било в слотчетата на четеца или USB, абсолютно нищо не ми тръгва автоматично, винаги трябва да отвярям експлорера и така да си търся нещата.
  11. Поздравления към Night_Raven за желанието и труда да напише подобно ръководство, както и други подобни и много полезна помощ за разрешаването на разни проблеми, но аз искам да задам следния въпрос: в даден момент след продължителна работа с уиндоус, след преинсталация идва момента, в който оперативната система започва да работи по-бавно, става по-неефективна и т.н, в такива случаи вместо да се преинсталира с цел едно задълбочено почистване, има програмки, които ни помагат да оптимизираме системата като цяло и много от тях действително вършат работа, та моя въпрос е - какви програмки ни препоръчваш Night_Raven, защото аз тези които използвам са м/у тези, които ти не препоръчваш, имам предвид и за почистване на регистри и т.н.? Благодаря ти!
  12. опитах не става AutoFix_2008_07_12_12_34_36.txt
  13. Аз го прочетох това и имам [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn мисля че трябва да изтрия единия ред, така както стартирам, например ако в началото трябва да натисна ентер, за да избера втория ред, мисля че и тука трябва да изтрия първия ред, така направих, но не се промени старта, продължиха да излизат и двата реда, относно въпроса какъв експлорер ползвам, уиндоса ми е хр медия сентър SP2, свалих от друг компютър IE 6, SP, това само намерих и IE 7, опитах се да ги инсталирам, но не успях, а тъй като не отварям ескплорер няма как да ъпдейтвам уиндоса.
  14. Защо като напиша тази команда ми изписва, че уиндоус не може да намери файл с такова име, да видя дали е правилно написано, след което да опитам отново, ползвам хр хом едишън
×
×
  • Създай ново...