Jump to content

tubleron

Потребител
  • Брой теми

    212
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

tubleron's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Ами ето това пише NVIDIA nvlddmkm 6.1.7600.16385 (Force Ware 0.00) | Win 7 Пробвах да инсталирам тези които ми даде но нестава ...или първо тр. да изтрия старите?
  2. barca_boy,програмката която ми каза ми изписва че няма нови актуализации,а пича които преинсталира компютъра каза,че останало само да си изтегля видеодраивърите от официалния саит. Но аз немога. diskata,знам само , че е 32 битова но незнам картата каква е. Там като се напише модела не излиза ли нещо ... незнам как да разбера каква е картата
  3. Мн. съм смотан Драйвър за видеокартата,с Уиндоус 7 съм (ultimate)
  4. Задравейте,търся драйвър за SONY VAIO VGN-AR21M Казаха ми да го изтегля от официалния им сайт,но не мога да се справя. Ще се радвам ако някой моше да го изтегли и да го качи тук Предварително Благодаря
  5. Здравейте,искам да си инсталирам една програмка,която се състои от 3 файла: 1-Ехе файла на програмата, 2-reg file с име settings, 3- файл тип команден скрипт с име Тиха инсталация. Та въпроса ми е каква е тая тиха инсталация и какво да правя с този файл?
  6. Мисълта ми е,ако изтрия програмата дали се връщат стандартните иконки?
  7. Благодаря ти. Незнам как,но стана А Ако искам да си върна оригиналната иконка?
  8. Здравейте,искам да сменя иконката която се появява при създаването на текстов документ по следния начин : 1)Първо си изберете икона,след което я поставете в C:\WINDOWS\system32 2)Напишете в старт-менюто regedit 3)Кликнете на появилия се файл regedit.exe 4)Отидете до следния ключ: HKEY_CLASSES_ROOT xtfile\DefaultIcon Той ще изглежда така: %SystemRoot%\system32\imageres.dll,-102 5)Кликнете два пъти на ключа (Default) и променете пътя до иконата Той ще изглежда така: %SystemRoot%\system32\името на вашата икона , но не се получи. Имате ли идея как може да стане? Материала копирах от тук :http://uroci.fedia.eu/news.php (c WIN 7 съм)
  9. Здравейте,наложи ми се да отрежа част от видео файл и попаднах на тези две програмки : SolveigMM Video Splitter и SolveigMM Video Timmer.Знаете ли каква е разликата м/у тях? И на двете в инфото пише,че изрязват видео файлове. Коя от тях да избера?
  10. А може ли линк към новия
×
×
  • Създай ново...