Прехвърляне към съдържание


dani1

Регистриран на: 06 Jan 2010
Извън линия Активен: 20 Apr 2010 20:48

Мои коментари

В тема: data execution prevention-microsoft windows

20 April 2010 - 20:31

Ако имаш антивирусна програма инсталирана, я спри, както и всякакви други излишни програми. Изтегли ComboFix (ако случайно вече имаш някаква версия, я замени) и го запази на работния плот. При поява на прозореца за запазване на файла в браузъра, моля, преименувай "ComboFix" на "Combo-Fix" (т.е. добави тире между "Combo" и "Fix").
Стартирай ComboFix, потвърди с Yes на прозорците, които се появяват. Ако ти се предложи да се инсталира Recovery Console, се съгласи.
Изчакай да сканира докрай и не кликай по прозореца на инструмента. Ако има нужда от рестарт, компютърът ще се рестартира автоматично. След рестарта трябва да продължи сканирането. Отново не закачай прозореца, докато той не се самозатвори. След това пейстни съдържанието на текстовия файл C:\Combo-Fix.txt тук или прикачи файла към коментара си.

Изтеглих ComboFix, изключих ESET NOD32, преименувах на Combo-Fix и я пуснах да се инсталира, но не можа. Компютъра се рестартира и след рестарта ми излезе:
Microsoft Windows Recovery Console
This machine does not have the "Microsoft Windows recovery console" installed

В тема: data execution prevention-microsoft windows

19 April 2010 - 16:30

Възможно е DEP да се активира в случая както от легитимна програма, така и от зловреден код. Тъй като казваш, че си сканирал с ESET NOD32, SUPERAntiSpyware и Malwarebytes' Anti-Malware (и приемам, че става въпрос за обновени и актуални версии), ще оставим този вариант за втори.
Затова ще препоръчам първо да деинсталираш Samsung PC Studio, да рестартираш и отново да опиташ сканиране с GMER и да видиш как се държи системата като цяло. Ако всичко е наред, значи е възможно именно Samsung PC Studio да създавала главоболия. В противен случай ще трябва да се позадълбаем повече.

Деинсталирах Samsung PC Studio, но пак не може да се сканира с GMER и пак след рестартиране се появяват тези съобщения

В тема: data execution prevention-microsoft windows

18 April 2010 - 18:37

Да,Samsung New PC Studio

В тема: проблем с ПС

18 March 2010 - 14:00

Здравей дани , кажи ми есет обновена ли е и дали е легална защото както мисля става въпрос за вирус :) :) :)

Да,легална е.Не съм я обновявала.А за вируси сканирах и нищо не ми намира.

В тема: проблем с ПС

17 March 2010 - 15:23

На какъв интервал го прави това? Драйверите обновени ли са? Windows самоделка ли е или е чиста версия? С какъв пакет с кодеци си и коя версия?

Всеки път е на различен интервал от време,не го беше правил 1 седмица и пак почна.Тези дни е през няколко часа.Не сам обновявала драйверите,не мислех че има нужда,компютъра ми е нов-от няколко месеца,но ако трябва ще ги обновя.Windows-a е чиста версия,в сервис ми е инсталиран.