Jump to content

dimvanov

Потребител
  • Брой теми

    24
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

dimvanov's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Проблемът се проявява при определени web-сайтове. Стойността на keyword.enabled е true. При десен бутон върху keyword.URL при натиснат Ctrl клавиш опцията нулиране е неактивна. http://picbg.net/u/56348/49081/606005.png
  2. Оказа се, че по този начин проблема е решен частично. Всеки път когато лисицата спре автоматичното пренасочване, трябва да зареждам повторно страницата и някои ги отваря, но други не, дори веднъж се стигна до краш. Има доста неща в about:config, които са променени, но не разбирам дали някое от тях има връзка с проблема. Ако трябва ще ги копирам и запиша. Разбира се, нищо не ми пречи да ползвам друг браузър, но въпросът ще остане без отговор.
  3. "Firefox попречи на автоматичното пренасочване на страницата" и празна страница. След презареждане, зареди нормално. Май се оправиха нещата. Благодаря! Ако има проблем ще пиша.
  4. От няколко дни Mozilla firefox 9.0.1 при зареждане на определени сайтове /http://internet.tre.it/, http://softarchive.net/,.../ ми зарежда този- http://www.s3e.ufsc.br:8080/login?e=0&test=true Ползвам интернет на италиански мобилни оператори- tre,tim, wind. Когато включа сим картата на който и да е оператор, тя автоматично се се свързва със сайта на доставчика. Ako firefox e браузър по подразбиране се забелязва правилно изписване на адреса в началото и смяна след секунда с http://www.s3e.ufsc.br:8080/login?e=0&test=true. При други Уеб браузъри проблема го няма.Деинсталирах напълно Mozilla firefox, инсталирах отново, но няма промяна. Стартирах браузъра в Safe mode, същата работа.За сега блокирах въпросният сайт с антивирусната програма. Операционна система-Windows 7 SP1 64. Весели празници на всички!
  5. Niente; Наложи се да връщам с-темата назад. Имам и друг проблем, клавиатурата ми е на ремонт. Когато е готова може би ще инсталирам нов W7.Сега ще озоря малко настоящия с тестване на програми за да преценя какво да инсталирам на новия.Благодаря ти.
  6. Разархивирай в С/Програмни файлове//RocketDock/Docklets, след това десен клик върху лентата на RocketDock- Добави икона/StackDocklet. След като вече имаш икона, десен клик върху нея- Настройки на иконата. Надявам се да си ме разбрал.
  7. Не съм много в час но си мисля, че е от Haali Media Splitter (който се инсталира заедно с CoreAVC) <h3 style="margin: 0px; padding: 0px;">Technology Bulletpoints</h3> Supports Windows 732/64 bit SupportNVIDIA CUDA GPU supportSupports up to 16 CPU CoresQuadHD Resolution SupportFull Interlaced supportUses Directshow for MKVIncludes the Haali Media SplitterКакто и да е, сега нали всичко е наред с WindowsExplorer. Да помислим върху пр. с миниатюрите.
  8. Имах в предвид CoreCodec и K-Lite Mega Codec Pack
  9. Конфликт имаше.WindowsExplorer спря да работи при опит да възпроизведа видео файл с разширение mp4.Може би заради Haali Media Splitter.И двата пакета с кодеци го инсталират.Този при Core AVC се инсталира отделно, деинсталирах го и нещата се оправиха. А половината иконки продължават да са без миниатюри.
  10. Да, CoreAVC. Ще пробвам, пък да видим.
  11. Един въпрос, ако може.Малко извън проблема за който говорим(а може би не съвсем). Ако инсталирам CoreCodec (заради CUDA) без да трия K-Lite ще се получи ли конфликт или да?
  12. За всяк папка отделно ли трябва да активирам миниатюри? И как става? Ако имаш в предвид скрола на изгледа,той е застопорен на Големи икони. В меню/изглед,също.
  13. Става интересно. Това са 2 файла в една и съща папка. Атова са същите, копирани в нова папка.
  14. Не се променят. Интересно;в тази папка всички видеофайлове са формат MPEG-TS (.ts).Както се вижда един от тях е без превю.Точно той е леко повреден (в началото малко насича). Но всички останали и MKV и MPG, които нямат миниатюри са си мазни от всякъде.
×
×
  • Създай ново...