Jump to content

kalojanl

Потребител
  • Брой теми

    7
  • Регистрация

  • Последно посещение

kalojanl's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. един приятел, който има приятел със сони и му е казал, че не може да чете записвани дискове и си взима под наем, софтуера им бил някакъв специфичен, кодиран или нещо такова, само за оригинални дискове, но аз ще си запиша един диск с avi и един dvd фармат и ще ги пробвам в магазина дали ще въвят и ще реша, ако има проблем ще взема нещо друго дето няма да ни мъчи.
  2. В къщи взехме решение да си купим домашно кино Sony DAV-DZ560, но разбрах, че всички Sony правят проблем с дискове, които не са оригинални и при това положение трябва или да купувам или под наем, което не е добре. Има ли някакво решение на този проблем с дисковете, ако си конвертирам филм от avi to dvd дали ще го чете?
  3. Вчера си инсталирах уина, това е последователността, правя настройка да се буутне от сд, рестартирам и си стартира инсталацията, диска явно съм го напрявил както трябва, никакъв проблем нямаше. Весело изкарване на Нова Година.
  4. явно за това не иска да се зареди, защото не съм отметнал да буутне от сд и сега си свалих една програма img burn и като го заредя iso файла си пише bootable благодаря ви
  5. сега ще рестартирам и ще го пробвам на моя компютър дали ще сработи не се получи, но въсщност аз съм го направил записа на двд диск това дали има значение?
  6. Пробвах, но нищо не става, не може да се стартира директно от сд на моя компютър, а аз що го инсталирам на друга машина.
  7. Здравейте, Весели празници на всички. Утре ще инсталирам един уиндолс хп, имам изтеглен файл *.iso, този файл го отварям с nero burning rom и го записвам на диска и после като проверя на диска имам десетина папки и файлове на уиндолса. Въпроса ми е дали не съм объркал нещо и това ли е boot cd?
×
×
  • Създай ново...