Jump to content

lemona1976

Потребител
  • Брой теми

    4
  • Регистрация

  • Последно посещение

lemona1976's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Също се извинявам за емоциите,все пак съм разочарован,че след тоолкова години чакане, при първото си домакинство на такъв голям форум се налага да излезнем на терена без половината си основни състезатели.Това в никоя друга държава не може да се случи.Толкова надежди ... за нищо!Евала на мъжете ,които днес бяха на терена и нямат претенции,а играят за себе си ,отбора и България!
  2. С риск да те обидя:матей си е заел позиция в леглото на стойчев,Стоичков толкова го обиждаха и обвиняваха пък не се отказа от националния,единствените българи с големи успехи в тениса са сестри Малееви и донякъде Цвети .
  3. Толкова много се изписа "за" и "против " този или онзи,особено против Тошко и Владо.Много ми е интересно семейство стойчеви (радослав и матей ) спокойно ли гледат мача ? Мечтата ми е да се проведе една анкета "Най-голямата п*тка" с номинации: Казийски Бербатов Григор Димитров
  4. Голям мач на всички ,утре ако играят така ще биеме и бразилците.Въпреки ,че май е по-добре да останем втори и да избегнем руснаците.
×
×
  • Създай ново...