Jump to content

bobo13

Потребител
  • Брой теми

    162
  • Регистрация

  • Последно посещение

bobo13's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Под Safe Mode няма проблеми, правя си колкото искам нови папки с десен бутон, но иначе в нормален режим на всяка втора/трета папка блокира часовника за около 10 секунди. Сканирах с Malwarebytes - нищо не хвана, и със Superantispyware - хвана 355 "неща", дава ги "adware.tracking cookie", повече от час ги три, някои в карантина, но проблемът така и не се оправи. От какво ли може да е, пак забива?
  2. Здравейте, имам проблем който ме притеснява да не е някакъв вирус (не им разбирам изобщо). Уиндоусът ми така и така не е преинсталиран отдавна, и сигурно скоро ще го направя, но от няколко дни при натискане на десен бутон върху екрана за обновяване, или при натискане на десен бутон в папка в която приготвям снимки и други подпапки, компютърът забива - показва се пясъчното часовниче и го държи около 10 секунди, и така забива много често - след тези десетина секунди за малко е добре но на следващата папка която правя пак забива. От какво може да е според вас, дали е вирус или друго, това ми го прави от няколко дни.
  3. Е, вече е ясно повече от година от какво ми е бил проблема - всеки път като включа компютъра едно блокиране на всички програми около 5-6 минути заради аваста, сега след като го изтрих и инсталирах наново вече веднага влизам и тръгват всички програми, благодаря за съветите и успех!
  4. Благодаря за помощта! Няма как да снимам прозорчето защото вече не се появява, но мисля че беше автентично. Преди малко махнах стария аваст, и го инсталирах наново, само че пишеше нещо "пробен", ще видим дали ще трябва да го подновявам пак. Сега да видим дали ще бави като преди сутрин като го включа. Като взема резервен компютър ще търся как става инсталиране с флашка, че не ми работи на този CD-то, благодаря за сега!
  5. Излизаше ми едно сивкаво-синьо прозорче няколко пъти за два дни, което ме подканяше да си преинсталирам аваста. ОС ми я дава XP professional Версия 2002 Service pack 2. Значи, уиндоуса не съм го преинсталирал сигурно ще стане 2 години, а копмютъра го ползвам около 12-13 часа всеки ден. До няколко дни ще си търся втора употреба компютър като резервен вариант, и тогава ще се осмеля да се пробвам да си преинсталирам уиндоуса на този. А сега за аваста, ако река да го преинсталирам в момента, има ли опасност да загубя някакви данни, и от къде е най-добре да го дръпна за инсталация? Благодаря!
  6. Здравейте, имам следния проблем: Преди няколко месеца, може би след едно обновяване на Аваст, след всяко включване на компютъра се налага да изчаквам няколко минути, преди да мога да правя каквото и да е на компютъра, понеже всичко е блокирано и не работи, докато трае някакво обновяване на Аваст или нещо подобно. Свикнах с това. Но след като вчера пак обнових Аваст след няколко подканвания с едни сини прозорчета долу вдясно, тази сутрин отидоха цели 15 минути докато работеше тази програма AvastUI.exe и всичко беше блокирано. Искам да ви питам, дали това е заради стария компютър който имам, той е 5 годишен и има следните данни: 3.06 GHZ 512 MB РАМ ~ Дали е възможно малката РАМ да е причина, и с какво евентуално може да се смени аваста, макар че съм свикнал досега само с нея? Благодаря.
  7. Здравейте, днес ми блокира достъпа до основния имейл който ползвам, като ми дава грешка "Възникна грешка при обработване на заявката. Моля опитайте отново.", но в другите имейли си влизам спокойно. Реших че е от гугъл хрома, и действително влязох през операта няколко пъти, но сега и там не ме пуска, дава същата грешка. Помогнете от какво може да е, някой дали не ми атакува имейла или проблемът е че го ползвам твърде често, трябва ли да се плаща нещо като абонамент и т. н.? Благодаря предварително.
  8. Здравейте, от доста време не ми беше излизал син екран, преди малко ми излезе след стартиране на компютъра и ми пишеше на синия екран че е проблемът във win32k.sys. Като пуснах търсене на файла ми излязоха следните файлове: Как мислите, от какво може да е повредата и дали да предприемам нещо ако не ми се появи пак проблемът?
  9. Страх ме е да остана без антивирусна даже за малко, като съм некомпетентен така е Благодаря ви за помощта, а ако някой някъде види такова прозорче да излиза като това в предпоследното мнение на първата страница в темата, да пише от какво е, ако е разбрал.
  10. Да, верно че трих преди няколко дни на Lexmark, понеже отдавна не го ползвам, и сега имаше нещо останало което махнах, но пак го има това забавяне като рестартирах. Прави ми впечатление, че при забавянето в диспечера на задачите се товари аваста, понякога до 99%, и обикновено като мине минута-две, тогава тръгват другите процеси - гугъла, мозилата, paint-а, и т. н. Да не би това да е от новата версия на аваст която инсталирах преди 1-2 седмици ли беше... просто да не пуска другите неща преди аваста да си свърши работата? Според вас може ли да има нещо такова, понеже това нещо се появява само като се пуска компютъра.
  11. Първата снимка е от червените хиксове на System, а втората е от жълтите удивителни пак на System. На Application червените хиксове се отнасят за KM плейър като съм отварял по грешка още не-дръпнати филми, за тях се сетих.
  12. Здравей, за това ли става дума? Качих по две снимки, че са доста надолу резултатите, дано да помогне да се разбере нещо...
  13. Благодаря за съвета, този път влязох, гугъла не го намерих като програма, но като кликнах на мозилата и операта, и двете тръгнаха, т. е. под safe mode изглежда проблемът с блокиралата приставка го няма, а сега като го включих нормално, пак ми блокира някаква приставка. Какво означава това и какво би ме посъветвал?
  14. А аз си мислих, че съм бил под safe mode... Обаче изглежда не мога да вляза там, ето какво ми дава като задържа на F8 преди зареждането: И от тук каквото и да избера, ме праща към входа: И това е, не ми дава черен екран. Кое трябва да избера от първите три, или може би съм на грешно място?
×
×
  • Създай ново...