Прехвърляне към съдържание


LiL_Ju

Регистриран на: 28 Nov 2009
Извън линия Активен: 10 Sep 2015 21:55

Започнати от мен теми

SMSpay - измамници !

25 August 2015 - 12:53

Здравейте !

Всички знаете сайтовете за микро-разплащания чрез съобщения. SMSpay е точно такъв сайт който реших да използвам с нагласата,че са честни и плащат всичко навреме. Да ама не ....

Парите които чакам да ми бъдат изплатени са от 03/2015 но към днешна дата 25.08.2015 не съм получил и стотинка!
001.png
След това се започнаха големите оправдания и още по-големи обещания. Реших да си поискам парите и ми казаха , че понеже съм нов потребител трябва да изчакам 2 месеца т.е до края на юни.
Идеята ми беше да използвам сайта само за 2 месеца , за да събера плащанията защото в този период имаше разни събития и тн .... Поради тази причина юни месец излязох на - 357.92лв , обадих се и ми обясниха , че преди това съм имал голяма печалба а след това не съм получавал смс-и и тн ... някакви удръжки глупости казах: Добре , удържайте каквото искате но ми изплатете остатъка!
Отговориха ми , че трябва да изляза на 0-лев баланс ( да не съм на минус ) , за да могат да ми изплатят печалбите т.е още 2 месец чакане! През това време звънях много пъти и получавах само обещания , че в началото на август ще изляза на 0 и ще си получа парите ! 

Познайте какво! В началото на август нова порция "оправдания" че парите се изплащат на 20-ти , на 3 август вместо на 0-лев баланс излизам на забележете -0.68 СТОТИНКИ !
ПИСНА МИ! Обадих се на 15-ти август и попитах дали тези 68 стотинки са проблем да си получа 800-те лева... женката каза,че не знаела защо съм на минус,системата прави проблем ала бала .... увери ме , че това не е никакъв проблем но ще си получа парите на 24/25 защото ХОРАТА БИЛИ В ОТПУСКА РАЗБИРАШ ЛИ ! Казах добре ...

Вчера (понеделник 24) не получих нищо , днес вторник (25) реших да се обадя и да попитам дали днес ще си получа парите най-накрая? Мацката ми каза нещо познато: трябва да направя проверка , не съм наясно с нещата , ще се обадя до 30 мин ..... Мина 1 час и тя не се обади затова реших аз да го направя. Поредните тъпи оправдания,че трябвало да излезе малко от офиса това онова .... и ми каза,че трябва да направи проверка и ще ми звънне до края на работния ден ! Наясно съм , че пак няма да се обади .... 

В интернет има много мнения на хора които не са доволни от тези измамници! Общо взето прибират всичко за тях и за тебе нито стотинка. Това не е ли измама? 
Въпроса ми е към кого мога да се обърна,за да ги натисна малко тези ? Да искам номера на шефове разни от тая фирма ли? ( SMSpay е част от Netfinity ).
Някой по-запознат с закони и тн дали може да ми помогне ? Ако това е измама (каквото за мен е) не мога ли да се обърна към икономическа полиция , адвокат ... ?

Очаквам вашите съвети и предложения.


Излъчване на телевизия в Интернет

07 March 2015 - 19:39

Здравейте !

Интересувам се от нещо и реших да задам въпроса си в този форум с надеждата,че ще се намерят компетентни хора които да ми отговорят.

Гледам,че има много сайтове които излъчват български и чуждестранни тв канали свободно в интернет. 
Мисълта ми е: имам ли право да правя live stream от Диема Спорт към някой сайт и да искам от хората да изпратят СМС с цена примерно 50 стотинки,за да се сдобият с код чрез който да гледат излъчваното от мен съдържание. Въпроса е там дали имам право да го правя,нямам ли право ..... или какъв е "заобиколния" вариант ако има такъв както и какви могат да бъдат последствията ако има такива. 

Благодаря предварително!


Проблем с нещо което ми пълни паметта в C-то ?!

27 January 2015 - 15:43

Проблема е доста странен и аз самия не знам точно как да го обясня но .... Всички папки в диск C: са около 50гб а на същия диск ми показва,че са заети общо около 140гб ?! Тоест има едни 80 гб които нямам представа къде са и какво са. Отделно свободното място в C: постоянно се мени БЕЗ да правя нищо: първо беше 15.9 гб свободни след 10-15 минути гледам,че са останали 9.50гб свободни? 

Сканирах с Malwarebytes и SuperAntiSpyware - изтрих всички гадинки които откриха но явно проблема е някъде другаде.
Отделно само на една игра ( StarCraft 2 ) имам доста як fps drop - от 60 фпс доста често пада на 12-15 и забива яко ... не знам дали това е свързано с по-горе написаните неща.

На Windows 7 64 бита съм.


Проблем с лаптопа или толкова си може ? (игри)

19 December 2014 - 13:30

Здравейте ! Имам проблеми с повечето нови игри и не мога да разбера дали лаптопа ми толкова си може или има някакъв проблем. 
 
Играта Metro 2033 Redux ми върви добре на Медиум,на High и  Very High просто няма как да стане ... 
 
Същото се получава с други скорошни игри: Crysis 3 ( дори на Low е невъзможно ) ,COD Advanced Warfare ( medium ) и други нови игри .... 
 
Това е лаптопа ми: http://laptop.bg/arc...rog_g75vxt4120h
 
Какво мислите по въпроса ? Имам ли някакъв проблем или просто машината вече остаря въпреки,че го купих за 2700лв преди година.... повечето игри явно не поддържат видео-картата ми но не знам защо ... На Windows 8 съм.