Jump to content

LiL_Ju

Потребител
  • Брой теми

    165
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

LiL_Ju's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте ! Всички знаете сайтовете за микро-разплащания чрез съобщения. SMSpay е точно такъв сайт който реших да използвам с нагласата,че са честни и плащат всичко навреме. Да ама не .... Парите които чакам да ми бъдат изплатени са от 03/2015 но към днешна дата 25.08.2015 не съм получил и стотинка! http://s9.postimg.org/arb86g4cv/001.png След това се започнаха големите оправдания и още по-големи обещания. Реших да си поискам парите и ми казаха , че понеже съм нов потребител трябва да изчакам 2 месеца т.е до края на юни. Идеята ми беше да използвам сайта само за 2 месеца , за да събера плащанията защото в този период имаше разни събития и тн .... Поради тази причина юни месец излязох на - 357.92лв , обадих се и ми обясниха , че преди това съм имал голяма печалба а след това не съм получавал смс-и и тн ... някакви удръжки глупости казах: Добре , удържайте каквото искате но ми изплатете остатъка! Отговориха ми , че трябва да изляза на 0-лев баланс ( да не съм на минус ) , за да могат да ми изплатят печалбите т.е още 2 месец чакане! През това време звънях много пъти и получавах само обещания , че в началото на август ще изляза на 0 и ще си получа парите ! Познайте какво! В началото на август нова порция "оправдания" че парите се изплащат на 20-ти , на 3 август вместо на 0-лев баланс излизам на забележете -0.68 СТОТИНКИ ! ПИСНА МИ! Обадих се на 15-ти август и попитах дали тези 68 стотинки са проблем да си получа 800-те лева... женката каза,че не знаела защо съм на минус,системата прави проблем ала бала .... увери ме , че това не е никакъв проблем но ще си получа парите на 24/25 защото ХОРАТА БИЛИ В ОТПУСКА РАЗБИРАШ ЛИ ! Казах добре ... Вчера (понеделник 24) не получих нищо , днес вторник (25) реших да се обадя и да попитам дали днес ще си получа парите най-накрая? Мацката ми каза нещо познато: трябва да направя проверка , не съм наясно с нещата , ще се обадя до 30 мин ..... Мина 1 час и тя не се обади затова реших аз да го направя. Поредните тъпи оправдания,че трябвало да излезе малко от офиса това онова .... и ми каза,че трябва да направи проверка и ще ми звънне до края на работния ден ! Наясно съм , че пак няма да се обади .... В интернет има много мнения на хора които не са доволни от тези измамници! Общо взето прибират всичко за тях и за тебе нито стотинка. Това не е ли измама? Въпроса ми е към кого мога да се обърна,за да ги натисна малко тези ? Да искам номера на шефове разни от тая фирма ли? ( SMSpay е част от Netfinity ). Някой по-запознат с закони и тн дали може да ми помогне ? Ако това е измама (каквото за мен е) не мога ли да се обърна към икономическа полиция , адвокат ... ? Очаквам вашите съвети и предложения.
  2. Мисля че стигнах до решението на моя проблем (може би) - изтеглих програмата AVG TuneUp и изтрих около 80гб "точки за възстановяване".
  3. Здравейте ! Интересувам се от нещо и реших да задам въпроса си в този форум с надеждата,че ще се намерят компетентни хора които да ми отговорят. Гледам,че има много сайтове които излъчват български и чуждестранни тв канали свободно в интернет. Мисълта ми е: имам ли право да правя live stream от Диема Спорт към някой сайт и да искам от хората да изпратят СМС с цена примерно 50 стотинки,за да се сдобият с код чрез който да гледат излъчваното от мен съдържание. Въпроса е там дали имам право да го правя,нямам ли право ..... или какъв е "заобиколния" вариант ако има такъв както и какви могат да бъдат последствията ако има такива. Благодаря предварително!
  4. Проблема е доста странен и аз самия не знам точно как да го обясня но .... Всички папки в диск C: са около 50гб а на същия диск ми показва,че са заети общо около 140гб ?! Тоест има едни 80 гб които нямам представа къде са и какво са. Отделно свободното място в C: постоянно се мени БЕЗ да правя нищо: първо беше 15.9 гб свободни след 10-15 минути гледам,че са останали 9.50гб свободни? Сканирах с Malwarebytes и SuperAntiSpyware - изтрих всички гадинки които откриха но явно проблема е някъде другаде. Отделно само на една игра ( StarCraft 2 ) имам доста як fps drop - от 60 фпс доста често пада на 12-15 и забива яко ... не знам дали това е свързано с по-горе написаните неща. На Windows 7 64 бита съм.
  5. Между другото,за да не отварям нова тема искам да попитам нещо тук. Имам следния проблем с мишката: доста често се случва да спира да работи,чува се онзи звук все едно си я изключил от USB но тя си е там ... понякога цъкането с ляв и десен бутон си работи но курсора не се движи. За да се оправи трябва да изкарам и вкарам отново USB кабела (понякога 2 или 3 пъти). Доста е досадно когато играя примерно и това да се случи.... Имате ли някакви идеи как може да се реши този проблем? Опитвал съм и 4-те USB порта на лаптопа но май навсякъде е така.
  6. Без това нямам идея как да инсталирам Windows в Windows-a хахах .... Ако ще правя нещо такова по-добре да преинсталирам напълно и да видим какво ще стане но все още се чудя дали няма някакви други варианти да открия проблема (ако има такъв) Щеше да е хубаво да познавам някой със същия лаптоп и тогава да си правя изводите хехе : ]
  7. Razer Cortex-a го деинсталирах но тези елементи на nVidia не знам откъде и как да ги махна. Някакви други идеи имаш ли относно това защо не мога да подкарам тези игри на по-високи детайли ? Заслужава ли си преинсталиране на Windows 8.1 или нещо такова или?
  8. Ами за обновяване на драйвърите използвам nVidia GeForce Experience софтуера който си е донякъде официален и ми се струва най-надежден. Винаги когато има нещо ново го обновявам от там. Предполагам е ясно,че Windowsa ми е пиратски ( не знам дали това играе някаква роля ) но не знам кой има 200+ лева за оригинална 8-ца хехе ... поне в България де. Откакто ми върнаха лаптопа със сменения хард не съм рискувал да актулизирам нищо от Windows Updates защото ме е страх да не стане някаква беля ... За сега разликите които виждам с лаптопа на брат ми са следните: с моя лаптоп играя Metro 2033 и Call of Duty: Advanced Warfare на медиум а той ги играе и 2-те на Very High (Ultra) без проблеми. Относно боклуците гълтащи ресурси не знам ... по-принцип гледам да пазя само неща които използвам. Ако има някакъв начин да ти дам някакво инфо ще го направя : ) Иначе за почистване и предпазване си използвам Malwarebytes,SUPER AntiSpyware Proffesional и CCleaner. Досега съм нямал проблеми с вируси и Windows Defender-a не ми е сигнализирал проблеми. Последната ми актуализация на драйвърите е това: GeForce Game Ready Driver - Release date 11.18.2014 - Version 344.75 Ако това последното ти говори нещо ? Друго освен този софтуер на GeForce за обновяване на драйвъри не съм използвал.
  9. Моята карта се води GeForce 670MX не знам дали има някаква разлика с GeForce 670M ( всъщност какво значи съкращението MX ? ) Сега като погледнах всъщност и аз съм на Windows 8.1 но откакто ми смениха харда не съм инсталирал никакви актуализации от Windows Updates защото ми се струва,че повече вредят отколкото да помагат. Обновявам само Windows Defender-a за защита от зловреден софтуер. Иначе общо взето ми стана ясно как стоят нещата и благодаря за отговорите ! Поне ще знам вече,че няма никакви проблеми лаптопа а просто толкова си може. За оптимизирането също си много прав... не бях се замислял за този вариант хехех : ) PS: Явно Blizzard най-добре си оптимизират игрите защото StarCraft 2 и Diablo 3 ми вървят без проблеми на High ...
  10. Ами един приятел ми спомена подобен вариант.... Иначе използвам сайта can u run it ( не знам доколко може да му се вярва ) където 99% от случаите проблема да играя на "препоръчителни" е само видео-картата. Също така ми споменаха,че е възможно да имам някакъв проблем с Windows 8 и да съм пробвал с преинсталация и слагане на Windows 7 64 бита... В крайна сметка обаче ако мислите че просто картата толкова си може няма смисъл да правя излишни упражнения. Мислих си че с лаптоп за 2700 игрите в следващите 4-5 години ще летят а пък то какво хехехехе В крайна сметка сегашните и бъдещи нови игри ще ми правят проблеми което не е добре но какво да се прави .... Може би разработчиците на игри си мислят че всеки има Alienware за 13 хилки вкъщи хехе .... или може би просто аз съм объркал сметката с този лаптоп и е трябвало да сглобя настолен компютър за тея пари. Смяна на видео-карта на лаптоп си е сложна и почти невъзможна работа май ... PS: Онзи ден купиха този лаптоп на брат ми http://www.technopolis.bg/b2c/details/514439/P11010101/Prenosim-kompyutar-ASUS-G551JK-CN011D- сега изтеглих играта Metro 2033 там,за да пробвам как върви - при него няма никакви проблеми на Very High ... а при мен върви на Medium , на него му сложиха Windows 7 64 бита Е това нормално ли е ....
  11. Здравейте ! Имам проблеми с повечето нови игри и не мога да разбера дали лаптопа ми толкова си може или има някакъв проблем. Играта Metro 2033 Redux ми върви добре на Медиум,на High и Very High просто няма как да стане ... Същото се получава с други скорошни игри: Crysis 3 ( дори на Low е невъзможно ) ,COD Advanced Warfare ( medium ) и други нови игри .... Това е лаптопа ми: http://laptop.bg/archive/laptops-asus-G75-asus_rog_g75vxt4120h Какво мислите по въпроса ? Имам ли някакъв проблем или просто машината вече остаря въпреки,че го купих за 2700лв преди година.... повечето игри явно не поддържат видео-картата ми но не знам защо ... На Windows 8 съм.
  12. Същата ... до едно време си беше наред след формата си ставаше пак нормалните 7 и нещо гб-ти но си преинсталирах Windowsa и нещо се прецакаха нещата...
  13. Лаптопа ще ходи на ремонт ... това е ясно ... обаче докато бъзикам тая флашка сега нещо и стана на нея пък... От 8GB в момента ми показва,че имам само 1.91гб и както и да я форматиран си стои на толкова... как се решава този проблем : (
×
×
  • Създай ново...