Jump to content

лаик

Потребител
  • Брой теми

    8
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

лаик's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодарности за програмката! Точно така изглежда, както си я представях и ми върши чудесна работа. Лесно се работи и менюто е на български... Супер! И сега, за да не пускам нова тема само защото техниката ми е остаряла, да попитам в тази. Имаме видеокамера записваща на miniDV касети. От години търся (не много упорито) програма за сваляне на записа на компютър. Дискът, който вървеше с камерата, беше за фотоапарат и не ми върши работа. И сега си трупаме касетите, което не е проблем, но, ако трябва да гледаме нещо, трябва да е през камерата. Та, ако някой може да помогне с такава програмка, ще почерпя.
  2. Здравейте, знаещи! Бях на една лекция и за да не пропусна нещо, я записах на GSM-а. Свалих я, слушах я - всичко точно... Само че лектора много сладкодумен и между същественото вкарва и много талаш - историйки от личния живот, закачки с жените и т.н. - знаете как е. Знаете ли за някаква, да я наречем "любителска", програма, с която да изрежа тези участъци. Едно време го правехме с отрязване и лепене на лентата , ама сега...
  3. Откъде се включва Burst mode? Ще пробвам и него, макар да няма много надежда. Това, което се пръкна след едночасови мъки е една салата от звуци, която не мога да нарека музика. От нищо нещо не става, но ще направя последен опит.
  4. Снощи първата песен я свали за няколко минути, втората за малко над час и го оставих да работи. Сутринта беше готово, затова писах, че е работил няколко часа. Днес сутринта сложих следващия диск и като се върнах от работа беше стигнал до 84% на втората песен. Тъй като ми е зле английския, програмата (ЕАС) е с настройки по препоръка от ръководството тук и "не пип, че пляс". Реших да сваля BonkEnc с идеята, че може да е по-опростена и да работи по-бързо. А и за моята цел не е необходимо върховно качество. Сложих диска от сутринта и го свали много бързо (ок. 15-20мин.). Но следващия... От следващия зададох само първата песен, чиято продължителност определи като “≈4min” и от 45мин. се мъчи с нея. Явно този диск ще е за тази нощ.
  5. Ще се самоубия Много съжалявам, че ви занимавам с глупости! Пробвах един диск с ЕАС и стана, но отне няколко часа за свалянето му във WAV. Важното е, че стана. А дисковете просто се надраскват - кой барман ще ти се грижи за тях. Мятат ги като жонгльори. Още веднъж съжалявам. Аз възприех тази програма (ЕАС) като конвертор между формати. А можеше да пробвам... Ако някой сметне за добре, може да делне темата. Май не внася нищо ново. Благодаря на всички!
  6. Здравейте! Приятел има заведение, в което пуска лицензирана музика, за което си плаща, купува си дисковете и т.н. Всичко му е точно. Но... Но с времето дисковете се захабяват и трябва да си ги купува отново, пък може и да не ги намери вече. Та ме помоли да спася това, което още може. И ето какво срещнах на първия диск http://media.snimka.bg/6006/018266475-big.jpg излиза списък с файлове по 1КВ и на практика песните не се копират. И ето го въпроса: има ли програма, с която да сваля музиката от CD-тата на компютъра и да ги съхранявам там? И още нещо. Дисковете са доста надраскани и много от песните вече не могат да бъдат свалени в този вид. Знаете ли (простичък) начин по който да се поправят дисковете или да се дръпне информацията?
  7. Още веднъж благодаря! Поразгледах малко форумите, вие сте велики!
  8. Програмата работи чудесно за което благодаря! А как да конвертирам музика, която е на компютъра ми, в MP3?
×
×
  • Създай ново...