Jump to content

gotin

Потребител
  • Брой теми

    33
  • Регистрация

  • Последно посещение

gotin's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте, искам да попитам със Windows 7 съм.Ползвам Skype 4.1 и искам да попитам как може да го сменя със версия Skype 3.8.Погледнах във Skype.bg форума, направих всичко както е описано но не стана.Инсталирах Skype Launcher и пак не стана.Дайте идея как да го направя!!!!
  2. Когато се включи сутринта няма такива ленти и след 2-3 часа се появяват.Не знам какво е.
  3. Тествах го на друг комп. и там беше същото.Даааа лоша работа.
  4. Здравейте,искам да попитам за този проблем с монитора.Ту се появява, ту изчезва.Като работи повече монитора се появяват лентите седят постоянно.Монитора е LG FLATRON L1715S.Той е на 6 год.
  5. Здравейте,искам да попитам понеже Windows XP,който имам инсталиран на компютъра ми започва да се забавя.Въпросът ми е с кои команди в Recovery concole мога да го обновя и освежа без да го преинсталирам. Дайте идея
  6. И след като преинсталирах пак направих снимка на дяла.Надявам се този път да е успешен.
  7. Смених версия с по-нова.И започнах да ресторвам.При рестрта се появи отново прозореца когато се изпънява операцията по ресторване и после поиска рестарт.И когато се рестартира ми изписа на черен екран NTLDR is missing CTRL+ALT+DEL to restart и все така.Наложи се да преинсталирам и си направих пак backup.Защо се получи така?
  8. Здравейте,днес се поомаза малко Windows-aи реших да ресторна от backupa който създадох когато го преинсталирах.Да спомена,че програмата беше с изтекъл срок и се налиожи да вкарам сериал свален от тракер заедно със програмта.Зареди се програмата зададох пътя до мястото на backupa и протече всичко нормално.но когато зададох PROCEED и ми изписа следната грешка,която е на снимката.Какво означава и как да ресторна.
  9. Същия Windows,който е на реалния компютър го инсталирвам и във виртуалния.Истината е че компютъра е на един приятел и чрез вируалната машина му помагам да свикне да инсталира Windows.И чрез същия Windows смятам да стане.
  10. Здравейте,вчера се опитах да инсталирам със Virtual Box Windows XP.Започна всичко добре и стигна до този момент http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=6479 точка.8 от снимката.Натиснах ENTER за продължаване на инсталацията,но ме изхвърля от инсталирването.Опитах се да инсталирам Windows-а който е на самия компютър.Дайте идея какво може да е спряло самото инсталиране.Пропуснах да пиша,че директно ме хвърля във написаното от точка 8.
  11. И това съм опитвал.Явно драйверите не са за Виста.Погледнах и във подръжката им и нямат за Виста подръжка.
  12. А при мен не може да се псне нета и това е.С модем на БТК съм и неможе и не може.
  13. От Софияhttp://www.speedtest.net/result/392618198.png Межднароден:http://www.speedtest.net/result/392618851.png
×
×
  • Създай ново...