Jump to content

UBIGI

Потребител
  • Брой теми

    24
  • Регистрация

  • Последно посещение

UBIGI's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. ooo колега, това не е показател... спазвам всички правила и то от много години, а ме забраниха заради коментар с/у гей-порно, не дори коментар -знак за неодобрение... ! Затова не ползвайте и популяризираите замунда - админите са НЕКОРЕКТНИ ! А, освен това са пристрастни - към гей-порно, явно са и подвластни ! Не -на Zamunda.net - това са комплексари... обяснението е - в частния си сайт правят каквото им скимне -тъпаци ! Сийдвам, абонирам и връзвам хора сигурно откакто с-ва zamunda -какво получавам, премахване на акаунта, без обяснения -защото не съм поддръжник на гей-порното. Е не съм и няма да бъда ! Против съм и срещу секса със животни и малолетни и такива филми са качвали, но след коментарите ми бързо са сваляли, защото освен всичко друго -това е и наказуемо ... а като се спомене това -тихомълком се измъкват ! ... или са печени, Рестрикцийте проявяват неспазвайки собствените си правила - значи некоректни ! Дотолкова са се забравили, че не спазват елементарните човешки права !
  2. какво толкова се чудиш ?! изключи ПК-ти от захранванията /от кабелите, тока хвани се за малко за радиатора или чешмата... да се замасиш някъде, без смях сваляй двата чипа -виж ги добре и сравни ако са от един тип DDR DDR2 има вероятност да сработят заедно, внимателно постави и щракни крачетата... увери се, че са влезли добре.., когато сравняваш освен означенията огледай крачетата/пиновете и отвора/прекъсването да са на една и съща страна... 2 х DDR2, че станат ! действай... внимавай да няма прах или некви боклуци да не паднат в слотовете... ! и изкл. !
  3. аз мога да ти съдействам за монитора 22" HP -300лв. няма на бг. пазара... сега нямам време да разгледам всичко, но ще коментирам...
  4. нямам против, все пак тук е мястото за беседване по други теми не знам имам ли право ?! темата е вечна, чест обект на теофили и философи, много спорна ... гъвкава и разтеглива http://bg.netlog.com/UBIGI/blog/blogid=41821#blog
  5. цитираш Ботев ! -това което е направил цитираният от теб поет, за атейст -ЗА НАС, БЪЛГАРИТЕ се равнява единствено със саможертвата на Христос за еврейте или будистките монаси, самоумъртвяващи се с пост и молитва за да пазят духовно рода си! Самия АКТ на Ботев оборва атеизма - не отива на смърт човек нямащ дух -идеали, които Го подтикват и му дават сила ! Саможертвата в полза на Род -Върховен Акт на Човешкият Дух ! послепис: не бях чел другите ти писания... но ето ти въпроса, който ти задавам и с горния си отговор - какво кара човек, невярващ в Господ или вярващ... да отиде на смърт и/или сам да си я причини, не визирам фанатизираните с празни кратуни, а духовно извисените индивиди на човешкия род -със сигурност не-глупави или луди да се пожертват за този род -за Своя Род !
  6. *съвет-не обяснявай как се е получило, само изисквай гаранцията ! аз имам подобен проблем, но не точно -снимам в планините с PowerShot на Canon-поради студа разряда на батериите е по-бърз... позната ми изхвърли погрешка добрите батерии/взети от чужбина, каращи по 2мес./ и ме снабди с тук намиращи се презареждащи с неустановена марка.../не само мен и себе си 2. к-та/ след неоходимото зареждане според индикатора на зарядните и дори принудителен престой винаги няма ток -но фотоапарата работи въпреки, известно време... но в никакъв случай не може да престой със заряд, въпреки индикацията отразена на батериите за двойно по-голям (ампераж) -та проблема е в боклуците на нашия пазар, затова колега не обяснявай !
  7. много изчерпателен ! ... да видим дали настр. на ауторън е достатъчно ?! *аз съм попадал на този проблем и след подходящи, н-бройни симулации установих -получава се от вадене на USB /- в случая флашка, micro CD, mini CD и други... флашките нерядко и изгарят, за останалите в случая -носители се налага форматация. и/или поне искат такава. *данните се възстановяват след форматация-та, с подходящи програми... *след известен престой в кошчето носителя пак е годен за употреба. Съвета ми е да се изключват външните USB -устрoйства преди да ги издърпаме от слота -досадна работа -нали
  8. аз бих предложил 400-те лв. да използваш само за дъно, процесор и памет прилични за геймърска машина, ако имаш някакъв комп. който да подсигури кутията и евентуално захранването, не те не са толкова скъпи дори да трябва да вземеш нови, да използваш интегрирана карта,а на следващия празник да вземеш евентуално видеокарта и/или хард диск . тук можеш да си напаснеш горните предложения, но поне още 60 -100лв. трябва да се отделят ! не взимай интегрирани компютри по супермаркетите ! Разбира се има значение за колко годишни деца става въпрос !
  9. аз съм съгласен, но като практик и допреди време дългогодишен търговец и асемблист, както и зайтересован с оглед на гаранциите който съм давал ! прекалено много дефекти / изгаряния след година, година и половина на ати -та и то върхови модели, въпреки по ниската консумация ! докато при Н-в ... също се е случвало, но основно при по нереномирани производители и обикновено заради вентилатора. все пак българите сме циции и неграмотници, както и страшни мърлячи... не че машините трябва да ги галим нещо, но все пак елементарна хигиена и светла мисъл Вечният спор се заформи за спорта е добре ! ATI/AMD INTEL/NV ... INTEL залагат на по-резервирани решения с оглед сигурност, това е открай време... всякакви овърклоци са правени през годините.., политиката на AMD си е такава, че да позволи подобни действия от страна на геймърите основно... да съобразим възможностите си - за толкова пари толкова ! инак вземи и двете върхови конфигурации и си джиткай аз нямам определени предпочитания мога да карам и BMV, както и Меrcedes... но ако ми подарят нов Jipp или Крайслер ще карам и него !
  10. много добри указания ! и на мен ми се е случвало *flac.flac, но не съм обръщал внимание откъде идва... аз например ползвам SoundForge, но има премного... от продуктите на Pinnacle и/ и за TurtleBeach съм доволен. Неро си има вгр, АйПод... за лайци, непрофесионалисти... Музикантите си имат достатъчно програми, все стари и за много добро качество, както и за съжаление повечето платени, и то прескъпо !
  11. добре е да отидеш при тях -имат н'екви карти на разположение да ти сменят там картата, така ако има проблем със захранването да си го чукат те ! едно захранване 400 Вата е ~25лв. вариант е да ти оправи някой нещата, оторизиран да им бърка в гаранционните PC-та... почти всеки грамотен хардуерист с едно обаждане ще свърши тая работа !
  12. не си изключил антивирусната преди инсталацията /преинсталация ! влез в сейф -мод и дейнсталирай антивирусната, но не е съвсем сигурно ... да се оправиш, може да ти трябва нещо за дейнсталация и почистване на регистрите RegCleaner или revo ftp://ftp.hs-niederrhein.de/pub/win9x/utils/regcleaner.exe http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html това което предлага Night_Raven е много добър начин, но няма да ти се пусне предишния режим... пробвай и сподели ! минали сме по този път...
  13. най- добрият ! трудничко обаче се убеждават хора ползвали цял живот BSp... или Gom... като каже за Гома- не звука... не съм чел за корееца, но някъде бях срещал- българи, разработвали и Winamp-a, като съекипници...
  14. стар е коментара, може да послужи някому... yyyy-MM-dd се слага в "data" за късата дата ! да, отдавна ти е отговорено... но да добавя и аз -също съм в Ит. и не съм имал проблем, с настройките тук описани - всичко е на шест !
×
×
  • Създай ново...