Jump to content

Wond3r

Потребител
  • Брой теми

    61
  • Регистрация

  • Последно посещение

Wond3r's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Еми обикновен микрофин. Не знам дали има някъква марка, но не е с USB. И е включен в правилния жак, защото като си говоря с някой по скайп ме чува, но ме чува много слабо. Имам включени едни слушалки, но микрофона е отделно от тях. На последния ти въпрос не знам как да отговоря, защото не знам какво трябва да значи дали са само на Realtek.
  2. Инсталирах го, но няма промяна! Пак Mic Volume и другите 2 са ми в сиво!
  3. MSI K9AGM2 (MS-7327) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) Предполагам, че е това. Ако не е, имам Everset, кажи кое точно да ти дам
  4. Едвали. Инсталиран е от диска на драйвърите, но нз нито как да проверя нито как да го актуализирам !
  5. Това е скрийна от звуковите настройки А това от панела на картата
  6. Еми и в панела на звуковата карта и в звуковите настройки за запис има Mic Volume и се вижда, че може да се увеличи още, но е в сиво и не мога да го променям.
  7. Когато бях с Windows 7 от настройките на аудиото имаше опция за усилване на някъкви левели и говора от микрофона ми ставаше по- силен ? Вече съм с Windows XP и се чудя дали няма някоя програмка или някъкви настройки и пак да си усиля микрофона . Благодаря !
  8. Да такъв ми е слота ... А след като си купя новата видео карта как трябва да процедирам? Трябва ли да деактивирам старата карта и по какъв начин става това ?
  9. Има ли някакъв начин да си сложа нова видео карта при положение, че старата ми е вградена?
  10. Предварително се извнявам ако има такава тема преди моята, но ми трбва player или може би codec-и , за да мога да гледам Blu-Ray на компа
  11. Еми аз пробвах да направя на Windows Classic, но пак си остана Bold!
  12. Еми само някой промени ми се получават, други не. Иначе за кой трей на FireFox става въпрос?
  13. Направих го ама не става.Пак си е Bold шрифта.
×
×
  • Създай ново...