Jump to content

bobigrig

Потребител
  • Брой теми

    6
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

bobigrig's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Изключваш телевизора от централното копче,също и лаптопа.Връзваш ги с VGA кабел и ги включваш едновременно.Те сами ще се разпознаят.Ако има проблем с трансфера на видеото към телевизора,от видео картата клонираш сигнала към тв-то.
  2. Изключваш телевизора от централното копче,също и лаптопа.Връзваш ги с VGA кабел и ги включваш едновременно.Те сами ще се разпознаят.Ако има проблем с трансфера на видеото към телевизора,от видео картата клонираш сигнала към тв-то.
  3. Отваряш компа,изваждаш захранващия кабел на харда,пак го вкарваш, и пускаш компа.Ако го няма харда(не се вижда) същата процедура,само че с дъното- Ако не се вижда-нов.
  4. Здравейте,снощи преинсталирах едно слабичко LENOVO 3000 C100,сложих Firefox и дръпнах няколко безплатни програми,но като влеза в папката където съм ги свалил-няма никой.Уина е Home Edition sp3.На какво може да се дължи тази аномалия?
  5. Ако имаш VGA на компа и TV-то,купуваш си кабел VGA мъжко-мъжко,съединяваш ги (при изгасено състояние),включваш ги и автоматично ще ти излезе сигнала на телевизора.Ако ги връзваш при вкл.положение,трябва от видео картата да зададеш ТВ-то като 2-ри монитор,и да вдигнеш резолюцията над 1024/1024.И сигнала трябва да излезе(или F5-има символ на компютрче/екранче)
×
×
  • Създай ново...