Jump to content

Magic

Потребител
  • Брой теми

    15
  • Регистрация

  • Последно посещение

Magic's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Ами help не мога да ти отговоря. За пръв път работя с рутер и не съм на ти с нещата. Няма значение вече, баща ми го закарал при един човек и той ми го настрои. Благодаря, все пак че се заинтересува.
  2. Здравейте, всички. Купих си лаптоп и рутер, но не мога да прекарам и-нет през компа на рутера, за да мога на имам на лаптопа. Свързвам се с и-нет чрез PPPoE, уиндоуса ми е XP Service Pack 3. Рутерът ми е EdiMax BR-6324nL, nLite Wireless 802.11n Broadband Router. Пробвах да свържа и-нета от компа към рутера и крос кабела в рутера и в компа, но така няма и-нет и не мога да направя настойките. Моля помогнете ми. Ако имате въпроси питайте. Благодаря предваритено!
  3. Аз съм котка, астронавт. Когато отида на луната, ще докажа на цял свят че има извънземни. Ще съм велик откривател. Всички открития на света няма да могат да се мерят с моето. Но какво знаете вие? Това само ние котките астронавти го знаем.
  4. Сетих се за един виц с Мечо Пух. Мечо Пух и Прасчо решили да правят бизнес. Сделката била мед за свинско. Прасчо се обърнал към Мечо Пух и казал: -Пух, мисля че няма да се получи. Кой би дал свинско за мед? Пух му отвърнал: -Защо мислиш така? СТРАХ ЛИ ТЕ Е МА СВИНЬО!
  5. По трудово трябваше да копаем едно малко местенце за засаждане на рози. Господина: -Теодора, вземи лопатата. -Господине, няма! Аз да не съм някаква селянка. Господина (крещи, а ние сме в двора на училището и то пълно с хора): -Не, ти си една бъдеща сервитьорка! Ти за нищо друго не ставаш. В кафето таблата ще си изтърваш. Друг случай пак със същия господин. Часа е почти към края си. Полина и господина се скарват. -Абе Полина ти си една селянка МА! С тоя грим приличаш на да не казвам какво. -Господине, не ми говорете на МА, не сме спали заедно. И не съм селянка. Недейте да знаете много. -Селянка си! Пълна селянка! Отивай си в смотана та Атия! Мърла! Трета случка. Същият господин. Валентин отваря прозореца и казва тихо на Полина: -Уфф, как замириса! Сигурно е от господина. Той чува и почва: -Валентине, не мирише от мене от тебе е! Мангал гаден! Аз всяка сутрин се къпя и се пръскам с Булгари. Валентин: -Абе господине Булгари друг път. То като не си миете зъбите Булгарито не помага. Айде не ме занимавайте повече. За сега това е. Когато се сетя нещо друго ще пиша.
  6. Magic

    Вашето име

    Еми аз пък съм Rinkashichikitoka.
  7. Можеш да пробваш и този http://www.dimisoft.net/infusions/pro_download_panel/download.php?did=807 Италианско-български е.
×
×
  • Създай ново...