Jump to content

enko

Потребител
  • Брой теми

    8
  • Регистрация

  • Последно посещение

enko's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Търся да прочета и науча повече за Mozilla Thundebird. Какво представлява, как стават нещата с нея. Как точно би ми помогнала в по-ефикасната работа с пощите ми в ABV, Yahoo и Gmail? Ще ми помогнете ли?
  2. Търся на български език ръководство за работа с CyberLink PowerDirector. Не открих такова във форума.Няма значение версията.
  3. Не знам дали забиване е точната дума, но отскоро при отваряне на нова страница чакам много дълго, всичко замръзва, почвам да кликвам,пясъчният часовник се появява, не мога да отида никъде, чак след време отваря новия адрес. И това при положение, че не съм отворил 5, 6 или повече адреса, а само 2 или3. Компютърът ми е нов, конфигурацията е отлична. Има ли някой идея какво да се прави?
  4. Е, не, тези съмнения отпадат, още повече нали имам 2 клавиша Alt.Единствената разлика в двете изображения е наличието/липсата на лентата със задачите+бутона Start и Quick Launch. Само активния прозорец не означава ли изчистването на всички Toolbars-и, Bookmarks-и и пр.? Не че този проблем много ме тормози - от прочетеното в тази тема на форума видях доста добри начини да копирам екрана на РС-то, но все пак защо не става това най-просто действие...
  5. Сбъркал съм при изписването. Точно с комбинацията Alt+PrintScreen не мога да получа копие от активен прозорец! Излиза същото както принатискането само на PrintScreen !
  6. Защо при мен се получава еднакво копиране при натискане на PrintScreen и Ctrl+PrintScreen? Не мога да снимам само активния прозорец.Моля за коментар.
×
×
  • Създай ново...