Jump to content

mousehack

Потребител
  • Брой теми

    32
  • Регистрация

  • Последно посещение

mousehack's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Инсталирах си новата версия и всичко се оправи.Мерси!
  2. Здравейте!От вчера,когато натисна бутона за отваряне на нов подпрозорец в Mozilla,нищо не става.Посто не се включва новият подпрозорец.Моля помогнете,защото е много дразнещо например докато чакам нещо да зареди,да не мога да правя нищо.Мерси!
  3. Ето това е лаптопа:http://www.technomarket.bg/products/09070494/reference?product_id=09070494 Операционна система:Windowa Xp,SP2. Вчера го сканирах с Avira и не откри нищо.
  4. Здравейте! В последно време,когато си включа лаптопа ми излиза това съобщение: Run-time error '13':Type mismatch Моля помогнете ми да реша този проблем.
  5. Ми преди около година беше пуснат.Друго не помня.
  6. Здравйте,искам да ви попитам за името на един филм. Та за филма:участват двама полицай и едно момче.Момчето го затварят в ареста,защото чупило витрината на някакъв магазин,защото му станало топло и след това си беше пуснал вентилатора. Та затварят го и през цялата нощ той се ебава с въпросните двама полицай,като по едно време те дори се оказват на в ареста а той навън.Даваха го и по btv една вечер. Мерси предварително.
  7. Искам да ви попитам как да си ъпдейтна Windows-a,като искам да стане SP3,а сега съм на SP2.
  8. Как мога да си изчистя прахоляка между копчетата на клавиатурата на лаптопа.
  9. Влязох като администратор.
×
×
  • Създай ново...