Jump to content

quiksilver4e

Потребител
  • Брой теми

    44
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Не казвам

quiksilver4e's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. "Нищо. Те ще паднат, но честно, без страх..." Браво на момчетата! Руснаците не са лесни, какво да се прави.. Поздравления за хубавите спасявания и нахъсаната игра!
  2. Мен коментаторите ми лазят по нервите.. Чуя ли ги че надигнат глас.. Няма нужда да гледам за кого е точката БЪЛ-ГА-РИ! Ю-НА-ЦИ!
  3. Аааама много ясно, че Полша ще се излигави за пореден път.. Абсурд да бият. Абсурд. Не трябва да се дава гласност на точкуване и класиране.. Да се държат отборите в неизвестност.. Да са принудени да играят до дупка и чак накрая да добият публичност резултатите, че е грозна работа с това сметкаджийство. БОли ги поляците за честна, доблестна игра.. нали играят за пари. Да бъдем реалисти. А нашите както са на приливи и отливи.. да чакаме благоприятните фази на луната? xaxx
  4. Очароваха ме момчетата, а накрая за една точка и.. поздравих майките на противниците. Късметът беше на страната на Словакия. Колкото и да сме разочаровани, не бива да се нахвърляме върху играта на нашите. Те не са хора, нали. Не ги преживяват тези работи и не са разочаровани. Не им е тегаво. Хааайде бе. Трябва да излизаме на полето в добър тонус, самоуверени, да играем на ниво и.. с капчица късметец! Защото можем! (за разлика от националния по футбол, който просто не става за чеп за зеле хах) Успехчета, момчета!
  5. http://fc01.deviantart.com/fs21/f/2007/233/8/3/_chairdance__by_Link3Kokiri.gif Какво нещо е в тази зала! Много исках да съм там! Браво на нашите момчета!
  6. БНТ програма 17:00 Откриване на многофункционалната спортна зала "Армеец Арена" - София (пряко предаване) 18:30 Волейбол: България - Сърбия (мъже), приятелска среща - пряко предаване Браво за билетите, Ванчо.. цяло геройство си е в тази какафония да излезеш читав и с това, за което си отишъл
  7. Къде е Теди Салпаров???? :'( Тая контузия няма ли оправяне...
  8. За да преинсталираш от флашка, трябват да я направиш bootable, т.е. лаптопа да детектне флашката и да се буутне изото. Самата настройка не знам как става. Дано някой ни открехне по темата хехе. Успех!
  9. Откриване на новата ни спортна зала - Арена София! Канете на ляво и на дясно Да се напълни залата
  10. Ох, с ебати кефа ще им гледам сеира. Няма да мога да заспя тая вечер от вълнение хахахах И аз искам да ги посрещна на летището пък! :'( :'( :'( Нашата гордост!
  11. Бъркаш. Само от блокове ще е Големи са комедианти. Пародия на игра. Тези аржентяги са по-забавни от Къци Вапцаров Тука само с псувни мога да се изразя пълноценно... :hmm:
  12. През софтуер ми се стриймва Канал 1, кофти картина, но се ядва
  13. Мърльото, дето са наели за коментатор, can suck my candy ass. Шнорхел изпаднал. Къв си ти беееееееее?! Очеизбочно пристрастен. Нелепо самозабравил функциите си на обективен коментиращ. Твойта майка бееееее.. И вчера с Полша. Моите адмирации към хората, гледали този стрийм. Дори с по-ниско качество на изображението, се радвах да слушам Сашо Йовков, а не този клоун Дано не се сломяваме духом и утре играем по-отпуснато. Няма какво да губим. Момчетата няма и за къде повече да се доказват, който ги следи, знае за какво иде реч.. за какъв срам говори Стойчев.. идеше ми да го пуесна P.S. Коментар от сорта 'надиграха ни' не мисля, че е много подходящ, поради това, че за да бъдеш надигран, се изисква да играеш.. а от показаното смея да твърдя, че по-скоро се преструвахме, че играем, при това доста неуспешно. Не можем да съдим, камо ли да виним. Само съпорт!
×
×
  • Създай ново...