Jump to content

Ilein

Потребител
  • Брой теми

    22
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

Ilein's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Опитах да стартирам като избрах LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION, но не става - компютъра се рестартира безкрайно! Надявам се някой да се включи и да даде идея какво да се направи!
  2. Мислех и аз да пусна същата тема, от снощи и моя компютър е така! Направих снимка с фотоапарат на това което излиза - на екрана - , предполагам че това е и при kitaen Има ли вариант нещата да се оправят без да се налага преинсталация?
  3. Направих изброеното по-горе и нещата се оправиха! Само не ми стана ясно за копието което трябва да се направи върху старите регистри. Може ли още пояснения. Много ви благодаря за помоща!!!
  4. Да - объркала съм! Ето това се получи: uninstall_list.txt
  5. След използване на HijackThis: се получи това: hijackthis.zip Така изглежда лентата за задачи с отворени няколко прозореца: lenta - zadachi.zip
  6. Не мога да се ориентирам какво точно да деинсталирам - в Add or Remove Programs - не виждам Windows Blinds - като име на програма?
  7. AutoRuns.7z - това е което се записа след стартиране на Autoruns. Направила съм снимка и на самата лента със задачи, но е с по-голям размер и затова не можах да я прикача тук, снимката на дървовидната структура също.
  8. Оказва се че нямам ключ BrowseNewProcess.
  9. Това което си написал го копирах и поставих от меню Start - Run след това в дял С се появи текстов докумен в Notepad в който има редица редове с някакви цифри, които го запълват в голяма част а останалото ми прилича на данни от ключове на регистри. Така ли трябва да се получи или нещо не е наред? Компютъра никога до сега не е преинсталиран, а се ползва от доста години - ако това има значение. Скоро обаче беше занесен на ремонт защото не искаше да се включва, и след това още веднъж заради смяна на лан карта, която се повреди след гръмотевична буря. Опитах се да го прикача към поста, но не става поради големия размер. В прозорец Processes на Task Manager има един брой Explorer.exe
  10. Опитах и направих така както си написал, но не става - групират се например прозорците отворени от нета, но като отвориш и други папки отново всичко се струпва на едно място и само със стрелките отстрани можеш да минеш от един прозорец на друг. Редовно се сканира за зловреден код и поне до сега не е показано да има такъв. Не се сещам да е човъркано някъде в настройки, периодично си вървят обаче някакви ъпдейти на програми.
  11. И друго да добавя - често отворените прозорци са и в двата края на лентата със задачи - и в левия и в десния и край, като се натрупват един върху друг - без да е зададено каквото и да е групиране.
  12. Проблема май е друг, опитвах при изключена опция Lock the Taskbar да подредя полетата за отделните раздели /да издърпам разделите/, но въобще не става! Освен това не съм с поставена отметка на "Групирай сродните бутони". Къде другаде може да е проблема?
  13. От известно време лентата за задачи не работи както да трябва т.е. като се отворят няколко прозореца /дори само два/ не се виждат отделно в лентата за задачи, а се натрупват в нейното начало един върху друг и за да превключа от един на друг прозорец трябва да ползвам стрелки съответно надолу-нагоре. Моля ви кажете какво да се направи за да могат заглавията на отворените прозорци да се виждат един до друг, а не един върху друг. С Windows XP съм.
  14. Понеже и двете мишки са една и съща марка - Logitech /но различен вид/ разкачих старата и на нейно място вкючих новата, но курсура не помръдна, затова върнах старата и новата сложих в свободния порт /където до тогава ли беше включен кабела на фотоапарт/. След това свалих софтуера за новата мишка, ползвайки старата и инталирах. В един момент едновременно работеха и двете. Изключих старата и на нейно място вкючих новата, но от там тя не работеше, след което я върнах на мястото от където работеше и реших че двете си пречат и деинталирах драйверите на старата. Сега обаче порта в който беше старата мишка - не чете новата, нито фотоапарата т.е. е свободен. Фотоапарата не беше вкючен през USB. Има ли начин да променя портовете?
  15. Порт PS/2, операционна система Windiow XP. Старата мишка работеше трудно, затова купих нова, изтеглих софтуера от посочения сайт на проиводителя и я инсталирах, преди това опитах без инсталация като изключих старата и вкючих новата на нейно място, но нищо не се получаваше. Не знам дали правилно обяснявам, извинете ме за което!
×
×
  • Създай ново...