Jump to content

lordergf

Потребител
  • Брой теми

    63
  • Регистрация

  • Последно посещение

lordergf's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. NOD32 Viewer http://s002.youpic.su/pictures/1311019200/fe25c308b3a968a4a4ca6e57fb945593.gif http://nodview.net.ru/
  2. Ти си решил проблема и това е.За какво се извиняваш?Мисля че живеем в демократична държава. Браво. Помогна и на друг.
  3. За да нямаш грижи със SAS- как се стартира и какво прави използваш тази версия и готово: SUPERAntiSpyware Portable Scanner http://www.superantispyware.com/portablescanner.html?tag=SAS_HOMEPAGE
  4. Недей така момчето вече почти се мисли за Господ, а ти така да постъпваш . Аз просто вече му игнорирам мненията така хем форума няма да загуби от интелигентността си ,хем и аз !
  5. Абсолютно ! Чудно ми е как смееш да изказваш мнение за човек който не познаваш ? Аз не бих слагал етикети на хората по това къде живеят или какво казват, а по това какво правят !
  6. Готов си ! Статията е тук http://forums.softvisia.com/index.php/topic/13125-статия-защита-от-злонамерен-софтуер-malware/
  7. Да на същия принцип е ... След рестарт няма никой ! Имам и клипове как се справя ... Виж статията на Nigth Raven
  8. Щом казваш ... Сложи си Shadow Defender тогава и си свиркай . Лека е и е непробиваема, а лиценз ако искаш ще ти дам !
  9. Като не си изчистил зоната-виж само къде Нортон ги е намерил тези файлове ! virtual или virtualstore
  10. Не аз просто се съгласявам с написаното от теб
  11. Ами то не знам защо е 666 ... Можеше и да има друго име . Аз просто го стартирах да видя дали програмата ,която ме пази дали наистина ме пази ... А и с този череп и 666 едва ли някой би го стартирал, но все пак ти благодаря за вниманието ! Лека вечер !
×
×
  • Създай ново...