Jump to content

jamyjamy

Потребител
  • Брой теми

    6
  • Регистрация

  • Последно посещение

jamyjamy's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. При мен драйверите за Vista свършиха работа . Ако се притесняваш ползвай програмка от сорта на " DriverMax " . http://www.softvisia.com/download.php?view.841
  2. Явно всичко е било от" Еxpress gate" . Така и не разбрах за какво точно служи , но от самото начало беше инсталирано на D: -то в ASUS - a . Сега форматирах всичко ( и С: и D: ) и всичко е ОК . Компа лети ! Много ми харесва Win 7 - дано не се сго...ва като Vista -та !
  3. Това е чудото на ASUS . Благодаря на всички отзовали се ! Минах през Windows XP , на няколко Флашки събрах информацията от D : и сега съм отново с Windows 7 . По скоро се интересувах дали някой е имал подобен проблем .И най-вече дали не е проблем на 7 - цата . Още веднъж благодаря !
  4. I.Запис на Image c NERO II.Boot from CD & DVD III. При избор на устройство дадох първото ( С ) на което беше инсталирано VISTA ( а по - късно и Win 7 ), като от допълнителни избрах FORMAT . IV.и така нататък без да ПИПАМ второто ( D: ) устройство ! Както е описано на първа страница .
  5. Не разбирам от тези работи , ама да не е от това , че формата е FAT32 .При ХР имаше някакъв начин за преминаване в "движение" от FAT към NTFS без форматиране ... Прилагам 2 снимки , дано да помогнете ! Благодаря за вниманието !
  6. Здравейте ! Незнам дали тука е мястото да си споделя болката . След инсталация на Windows 7 ми се загуби ( изчезна (стана невидим )) D: дяла от Харда .Хард диска е SATA разделен на C: - където е инсталирана 7-цата(50GB) и D: - който изчезна(200GB) .Преди това бях с Vista и този проблем го нямаше . Моля за помощ ! P.S. Преинсталирах 7-цата ,като форматирах С: - то , но проблема си остана . По време на инсталацията ги виждам и двата дяла . Благодаря предварително !
×
×
  • Създай ново...