Jump to content

raziel86

Потребител
  • Брой теми

    86
  • Регистрация

  • Последно посещение

raziel86's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Офффффффффффффф трудно се говори след такъв полуфинал. Ще обощя с 1 изречение. Загубихме заради младостта и неопитността. Само Скримов показа психика на шампион.Играе до последната точка. Много грешки, мрежа, Цецо блъскаше като вол. Млад е още и неможе да му се сърдим. Да вземат да го научат да играе блок -аут. С Матей и Пламен ги мачкахме с такива атаки. Те за това паднаха и от бразилците в групата. На тяхната тактика "севрис - блок" се противодейства само с блок - аут. Нямахме перфектното посрещане за качествени атакаи, но няма как. Русия бият силен сервис. И на истина златния шанс беше контрата на Цецо в четвъртия при 22-21. Ако я беше вкарал гейма беше за нас. Тайбрека на 90% щеше да го вземем. Русия така е губила много пъти. Даже сега се сещам за финала на европейското, където Сърбияот 0-2 ги обърна на 3-2 и станаха шампиони. Успех юнаци в битката за бронза. Заслужавате медала за усилията, характера и духа който показахте. :bgflag:
  2. Днес е Денят! Успех момчета. Борба до последната секунда, точка и грам сила. Никакво отстъпление и униние. Цяла България е зад вас и вярва, че можете да надвиете руснаците. Напред Лъвове!!! :bgflag: :bgflag: :bgflag:
  3. Тази вечер Българския национален отбор по волейбол извърши нещо което е наказуемо по закон. Тая гавра с труп си беше жестока :haha: :haha: . Иване гледах руснаците днес и друго мога да ти кажа. Русия нямат посрещане.За да има атака и блокада трябва посрещане. Аз и друго видях. Мусерси нещо почти го няма. Но мен ме втрещи друго. Аз за първи път видях чиста блокада срещу Михайхлов. И да ти кажа че до сега руснаците показват слаба форма. Алекно върти всички като пумпали. По традиция са силни но тук на олимпиадата нещо нямат късмет. Дано да е така и срещу нас. А ние покажем ли играта от днес, с Италия и Полша, ще се учудиш какво може да стане в петък. Аз в началото то казах в един пост. Не Полша са слаби а ние сме силни. Продължавам да мисля така. Успех Лъвове!!! Всичко зависи от вас! :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag:
  4. Не се притеснявайте. Мача с Италия го има в замунда. Дръпнете го от там. А мисля, че каквото и да стане за на пред подвига е постигнат. Първи в групата си е постижение в историята. А Германия искрено се надявам да ги бием. Имаме да си им връщаме за някои пакости случили се след това. Ако си играем нашата игра полуфинала е достижим. Напред Българи Юнаци!!!! :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag:
  5. ЕТО ТОВА Е ШАМПИОНСКА ИГРА. БИИ ДА ТЕ УВАЖАВАТ. НЕ НИ ТРЯБВАТ СМЕТКИ ВЕЧЕ. ГЕРМАНЦИТЕ ВЕЧЕ ДА ИДВАТ.НАПРЕД БЪЛГАРИ ЮНАЦИ. ШВАБИТЕ СА ПРЕГРАДА ПРЕД МЕДАЛИТЕ. ВЗЕМЕТЕ ГИ ТЕ СА ВАШИ!!!!!! :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag:
  6. Австралия 3-1 Полша. Трябват ни 2 гейма до вечера и сме първи. Напред Лъвове. Можем!!!! :bgflag: :bgflag: :bgflag:
  7. Австралия 2-0 Полша. Геймове. Ако бием днес Италия с 3-0 или 3-1 сме първи. Ето подаръка от съдбата. Ако не се възползваме ние сме си виновни. Айде Юнаци тая олимпиада е ваша!!!! :yeah: :yeah:
  8. Не Вальо нетрябваше да играе въобще. Трябваше да влиза само да бие сервиси на мястото на някой флот. Или и да беше влезнал трябваше да е първия гейм, когато нищо не е загубено. Тактическо това което съм описал беше безкрайно лесно. Дори и посредствените треньори биха гоиграли така. Полша вкарваше Ручак постоянно заради сервиса. Но нашия Айден не става. По слаб е дори от посредствените треньори. :angry: :angry:
  9. Ако Поляците бият с 3-0 Австралия стават първи. Чакам чудо там и силен мач срещу италианците. Но лично аз усещам жребий. Не вярвам в чудо. А и не го заслужаваме.
  10. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Мачът беше изигран тактически безобразно. Аржентинците се мачкат със силен сервис. На време се усети да замени Владо със Цецо но тактиката беше до тук. 1. Защо оставяше Алексиев да бие флот при положение че можеше да вкарва Вальо да бие силов? Видя се, че другия Братоев вкарва мощните сервиси но на посрещане и атака беше слаб като игра последния гейм. 2. Опита да направи точка 1. но с Пенчев което е нечувана глупост. Пенчев от 10 сервиса вкарва 1-2, а Вальо от 10 ще вкара минимум 8. 3. Изкара Скримов третия гейм. Да - падна му малко формата, но Вальо до сега не е играл. Нямаше как да влезне във форма за толкова малко време при положение че губехме геймово. 4. Когато правехме поредица точки, аржентинците бавеха играта. Искат почистване на пода, проверка на нареждане, треньора им правеше смени, искаше прекъсване. Нашия плешив кретен когато 3 гейм тръгнаха да ни обръщат на флота на кирога седи и гледа. И в подобни ситуации по същия начин. Видя се, че момчетата не бяха във форма като в мача с Полша. Теди Салпаров беше много слаб. Въпреки това като им взехме втория гейм се видя, че натиснем ли ги клекват, а ние играем по-силно. Но не ги тормозихме достатъчно със сервис. Целия мач беше безобразно изигран от тактическа страна. Много слаб Найден. Преди бях за Радо и Матей, но сега не искам толкова да се върнат колкото Найден да се разкара. По слаб треньор не сме имали никога!!!!! Дори и Стоев беше по-добре. Няма човек, който може да ме убеди че вчера загубихме толкова с игра от колкото с тактика. Аржентинците бяха по-слаби и то се видя.
  11. Писах го и по други сайтове ще го кажа и тук. Загубихме заради Найден. И ако някой иска да ме обори да пробва. Тоя кретен заслужава разстрел. :pissed: :pissed: :pissed: :devil: :devil: :devil:
  12. Имаше малко страх да се атакува, защото австралийците имат висок блок. Само се чудя защо им даваха да поведат толкова преди да се усетят. Австралия безкрайно слаби срещу флот, атакуват като говеда и си трошат вратовете в блокадата ни. Владо се осети на края да им я прехвърля, от там те се размазват сами. Радвам се за победата. :superman: Вървим по план. Още 1 победа и сме най-малкото 2. А има и вариант, след днес да сме първи. :king: :king: :king: Напред Българи Юнаци!!!!! :bgflag: :bgflag: :bgflag:
  13. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ За Казийски и Радо ще вметна, че от 1-2 читави хора в отбора никой не е загубил. За класирането и мен вече не ме вълнува толкова. Мача с поляците ще си го гледам дълго. Толкова кеф ми носи :jokingly:
  14. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Еееее като го прочета това че били играли слабо. Ай стига бе. Бият ни ако им позволим. Прехвалени са и ги подпират постоянно. Днес не те бяха толкова слаби колкото ние бяхме силни. Иначе всички момчета бяхана висота. Последната точка ме изкефи на макс. Докато се готвеха да направят тройна блокадана Цецо, Жоро пусна на Виктор и той им го на... Дали им е яко да ги бият "овчари"? :haha: :haha:
  15. ооооооооо получих душевен оргазъм след тоя мач. Тая долна, мазна, високомерна полска сган беше смачкана от Балканския лъв! :punish: :devil: :devil: Няма кой да им свири измислени точки. :pissed: :pissed: :crazy: :crazy: Браво на всички момчета!!!Велики Българи Юнаци!!!! :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag:
×
×
  • Създай ново...