Jump to content

vision of life

Потребител
  • Брой теми

    101
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

vision of life's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Репутация в общността

  1. Принтера директно към лаптопа ли го вързваш или е споделен?
  2. Никъде не съм казвал, че статичните IP адреси ще решат проблема в случая.
  3. Има случаи, в които не може да се свържеш с даден компютър в мрежата като му използваш името и се налага да ползваш IP адреса.
  4. Добре е компютрите в локалната мрежа да са със статични IP адреси.
  5. Може спокойно да направиш настройката и за Гост профила. Няма да навреди. Последната настройка на снимката не я прави. Не е добре да се пипа навсякъде хаотично, може да стане "беля". Като натиснеш Win + R и напишеш \\IP адреса на някой от компютрите, с който искаш да се свържеш, трябва да няма проблеми. Пробвай ги всичките и дай съобщенията за грешки, ако има такива.
  6. Здравейте, направете следното: Натиснете бутона Win + R и в полето напишете: secpol.msc Ще ви се отвори прозорец, където трябва да направите следното: Това се отнася за Частен профил. Ако говорим за Гост профил, трябва да направите това: Натиснете бутона Win + R и в полето напишете: gpedit.msc в прозореца изпълнете стъпките: кликате върху опцията отдясно и от новия прозорец избирате Enable.
  7. Паролите написани в текстов документ, който архивираш и слагаш парола на архива. Преди да архивираш текстовия документ, го разпечатваш.
  8. Първо си купуваш хостинг и домейн, и след това започваш със сайта на WordPress.
  9. Смяната е 8 часа. Просто ми трябва да може да въвежда 1-ва и 2-ра смяна вместо Д-дневна и Н-нощна, но Д и Н да си останат като инициали.
  10. Здравейте, Имам едно питане относно една таблица, която ми е направена тук от naskobk, за което съм му изключително балгодарен. . Таблицата представлява график за нощни и дневни смени. Въпроса ми е, може ли да са въведат стойноти за първа и втора смяна примерно 1 и 2, и как може да стане? Сега има стойности за нощна, дневна и отпуска Н, Д и О. Благодаря.
  11. Отново Големи благодарности. Приятен ден ти желая.
  12. Благодаря човек. Ако мога с нещо да се реванширам само кажи? Следвай линка от подписа ми. Само не мога да разбера как се сменят месеца и годината. Кликам върху тях, но не ми дава да ги променям. Също така не мога да променям и имената.
×
×
  • Създай ново...