Jump to content

princesata

Потребител
  • Брой теми

    5
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

princesata's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. аз обичам много песните на графа и ваниля наистина е много хубава и лека и има песентаму с мария чуваш ли пак е хубава ГРАФА Е НОМЕР 1...
  2. аз имам един лаптоп ДЕЛЛ и не мога да гледам на Него ДВД какво да направя??????????
  3. Трябва да се внимава много добре какво се записва на флашката. Дали са платени или безплатни приложенията, няма особено значение. Портативната програма може да навреди доста, ако е зле обработена с Thinstall или е лошо виртуализирана.
  4. 2) Като за начало мисля да взема само 1 платка от 2гб, а по-нататък да добавя още. Иначе ако добавям още, как трябва да бъдат разположени платките (примерно на посоченото от мен дъно - 1 на оранжевите и 1 на зелените или и 2те на 1 цвят)? 4) Погледнах на Seagate версията от 640гб и ми допадна - с 10на лв. е по-скъпа. 5) За дъното много се чудя какво да е, защото не им разбрам много. Ве пак не искам да е много скъпо - максимум до 130лв, за да вляза в бюджета. 6) Захранването също искам да е не повече от 60~70лв., но пък да върши работа. 7) Кутията вероятно ще бъде на "импровизация" - каквото има в магазина. Все пак държа да има аудио вход и изход, както и 1~2 USB отпред, защото сега много страдам . Иначе и тя да е около 70лв. Между другото, всички кутии ли се продават със захранване или то винаги се поръчва отделно? Ако си имат вградено, мога ли в магазина да им кажа да го махнат и да сложат това което съм набелязал, а те да си вземат вграденото, и да ми приспаднат от цената на кутията? Така конфигурацията излиза на около 800лв. (което не ме устройва много, ама няма как). Знам, е колкото е по-скъпо нещо - толкова по-добре.
×
×
  • Създай ново...