Jump to content

lozan1

Потребител
  • Брой теми

    116
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

lozan1's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Опитах го вече, не става. Сега ще го опитам но друга версия.
  2. Трябва да кача Google Earth на компютър без Интернет. Използвам Portable версия на USB памет, като предварително я включвам на компютър с Интернет и обикалям нужните ми места. Проблема е, че кеша се записва в компютъра а не в USB паметта и когато включа паметта на другия компютър не се вижда нищо, в т.ч. и обиколката ми. Как да направя така, че кеша да остава на USB паметта.
  3. Публикувано: 09 December 2015 - 18:20 Филип Димитров, on 08 Dec 2015 - 19:22, said:http://forums.softvisia.com/public/style_images/master/snapback.png Точно това се получаваше. В началото на инсталацията ми предлагаше 2 варианта за буутване, като показваше на 2 места инсталационния ми диск. Винаги избирах първия и се получаваше горното съобщение. На второто място, където се показваше инсталационния диск,беше изписано UEFI............... Избрах него и се получи. Благодаря.
  4. Точно това се получаваше. В началото на инсталацията ми предлагаше 2 варианта за буутване, като показваше на 2 места инсталационния ми диск. Винаги избирах първия и се получаваше горното съобщение. На второто място, където се показваше инсталационния диск,беше изписано UEFI............... Избрах него и се получи. Благодаря.
  5. Ще използвам тази тема за следния проблем. Закупих нов DELL Latitude 3450 с инсталиран Убунту. Реших да инсталирам Win 10, но явно съм изтрил системния партишън и сега търси някакви драйвъри. Не ми позволява да създам нов партишън, на който да инсталирам ОС.
  6. Нямам флопи, от флашка е. Прочетох, че трябва да сменя името(буквата) на устройството. Направих го и стана.
  7. http://prikachi.com/images/557/7182557Y.jpgКомпютъра ми е Dell Mini 10M 1,6 GHz 1GB RAM Win XP SP3 От известно време се появява непрекъснато грешката на снимката. Преинсталирах Windows. Пак се появява! Как да се справя?
  8. Не става. Появява се съобщение за грешка, но не се чете.Появяват се ??????? в съобщението.
  9. Прочетох , че става с VLC Player. Инсталирах го - не става. Моля за помощ!
  10. БЛАГОДАРЯ!! РАБОТИ!!!! Несхващам само, защо в скобите се поставя А1. Четох за функцията LEFT, но не намирам обяснение.Маркирах целия шийт и поставих =LEFT(A1;2)="21", пробвах и работи. Не мога са си го обясня Както и да е , важното е че работи ! Благодаря още веднъж! Като поставя =LEFT(A1:D65000;2)="21"- пак работи! Странно
  11. Защо не се получава при мен? Оцветява се всичко!?!? Ето го и файла ПРИМЕР.xls
  12. Благодаря, но къде се намира това меню, с Офис 2003 съм Направете тези настройки в CF, които са на прикачената снимка, като си промените диапазона от клетки(редове, колони) http://forums.softvisia.com/public/style_images/master/attachicon.gifScreen_01 Apr. 18 14.32.jpg
  13. Като използвам Conditional formatting с функцията between, с условието по-голями 2100 и по-малки от 2200 се оцветяват А1 и А3. А аз искам да се оцветят, освен А1 и А3 и В1,В3 и В4. Т.е. да се оцветят всички групи, започващи с 21 Ето го примера: Primer.xls
  14. Здравейте, Имам следният въпрос: В един шийт имам няколко колони с числа (числата са с от 4 до 10 знака) Мога ли да форматирам в шиита така, че да се оцветят клетките, в които има число, на което първите два знака са примерно 21 (независимо от колко знака се състои числото-3,4, или 10). Не мога да използвам Conditional formatting с функцията between, защото числата не са с еднакъв брой цифри. Ако бяха с еднакъв брой цифри(примерно 4), можех да използвам between, като задам условието по-голями 2100 и по-малки от 2200. Някаква идея!
×
×
  • Създай ново...