Jump to content

JOOO

Потребител
  • Брой теми

    60
  • Регистрация

  • Последно посещение

JOOO's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. И аз съм имал подобен проблем.Можеш да пробваш това-Пускаш компютъра с вграденото видео и инсталираш наново драйвер за външната видеокарта.След това спираш компа и включваш видеокабела към външната карта и пускаш.След това остава само да нагласиш резолюцията.
  2. Напълно разбирам това и въпреки ,че се е получило грубо просто исках да разбера дали в онзи момент иматЕ време за мен защото не искам да ангажирам никой с проблемите си,особенно след полунощ. Вирусите са изтрити,а дали точно тези причиняват някакви щети,не знам.
  3. Благодаря на stambetO i The Graverobber ,че проявяват разбиране. Нямам никакъв проблем да дам тези файлове на Night Raven.Само не ми е приятно и други да четат тази информация.Във файловете пише дори в колко часа съм бил пред компютъра и съм инсталирал програми.Да го четат всички не ми е много приятно(може пък и да ме е срам). Опитах се да пратя файл по лично съобщение,но не успях.
  4. Добре гони ме параноя.Това проблем ли е. Между другото качил съм десетки програми което не изглежда много като параноя. Извинявам се ако на някой написаното му се е сторило убидно. Не мисля че беше голямо уважение да се съмняват в уиндоуса ми и дори фирмата където са го инсталирали при положение че цялата тема започна с въпрос за вирус.Ако иска някой може да прочете още от начало.
  5. Предпазването от хакери явно вече става като даваме информация за всички инсталирани програми(антивирусни и др.)на всеки който пожелае.
  6. Ти ако няма да помагаш кажи.Тези файлове седяха достстъчно.Ако нямаш време не е трудно да го напишеш.Няма да пускам корени на този компютър.За какво трябвя целия форум да чете информация за компютъра.B-boy ми помогна доста,така че ако не ти се занимава кажи.Имам да правя диск чек на целия хард диск.
  7. Добре ето логовете.Тегли че ще ги изтрия след малко!!!!!
  8. Инсталираха го в компютърна фирма.Проблемът е, че аз съм качил хиляда програми.
  9. Системата има много проблеми,но основното за което питах беше за файлове засечени от SuperAntispyware.После се оказа че имам доста подменени системни файлове.
  10. Добре.Нищо не рабрах за какво беше този ComboFix.Антивирусната нямаше ли да изтрие каквото трябва?Правя някакви неща които изобщо не знам какво точно правят.! Не знам някой чете ли,но аз пак пиша.Предполагаемите вируси от регистрите вече ги няма.
  11. Успях да пусна ComboFix но продължи повече от 1 час и аз го спрях. Пишеше само да чакам и нищо друго.Иначе преди това изтри някакви файлове.Да го пускам ли пак? Спрях го след като се рестартира компютъра.
  12. Погледнах ,но поне аз не го виждам.Аз преди време го спрях. Ако искаш да снимам таск мениджър?
  13. Не мога да пусна Combo Fix защото все пише да спра Есет НОД32,а аз не го виждам да е стартиран.
×
×
  • Създай ново...