Jump to content

des1408

Потребител
  • Брой теми

    5
  • Регистрация

  • Последно посещение

des1408's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Не ти е активиран windowsa.Искам да попитам,някой запоанат ли е с процеса NT Kernel & system?Прави ми впечатление,че държи доста рам около 70-90 MB.
  2. А пробва ли със заместване?Диспечер на устройствата-Sound,video and game controllers-с десния бутон даваш актуализиране на драйвера.Но не го пускай на автоматично търсене а преглед от моя компютър.От там му посочи папката с драйвера на Realtek.Аз така направих и иконата си е имам-а преди това и на мен ми липсваше.
  3. С драйвери на виста пробва ли?За аудио картата ако искаш направи като мен.От диспечера на устройства и направи ъпдейт но посочи драйвера който ти е на Realtek.При мен така се оправи.
  4. Разреши се проблема,макар и по малко груб начин.Windos си инстлира негов High-Definition Audio Driver и когато го деинсталирам за да го заменя с този на Realtek при рестарта си го инсталира пак.И така са "работели" и двата.Дадох ъпдейт на уйндоуския и му посочих този на Realtek.И го замени.Явно са влизали в конфликт.Други драйвери не съм инсталирал,спред Windos си има всичко.Само за видео картата не ми ги приема,че били несъвместими с ОС.
  5. Здравей,Night Raven!Виждам че темата е стара,но се надявам на помощ.И аз имам същия проблем с windows 7.Пръщенето е на всички аудио и видео формати.Когато не правя нищо с компютъра почти не се чува пръщене,но само да отворя една папка и се усилва.Пробвах с последният драивър на REALTEK,но тогава пръщенето е в пъти повече. качвам и един отчет от еверест.Виждам че windows-а си инсталира негов драйвър и възможно ли е от там да е проблема?Report1.txt
×
×
  • Създай ново...