Jump to content

TonyWolf

Потребител
  • Брой теми

    90
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

TonyWolf's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

1

Репутация в общността

  1. Температурите са направо стряскащи/смразяващи кръвта.Препоръчвам да се вслушате в съветите на колегите от по горните постове за почистване,а лично-ако може,намалете до разумен минимум игрите или по добре направо ги спрете,освен ако имате излишни пари за ремонт или нова машина.
  2. Едно търсене тук показва доста резултати.....В крайна сметка,за туй са тия търсачки,я.
  3. Мой комшия е със същото дъно(само че p5ld2-x),сложил съм му 7x64 и си бачка кат пич.Слагай драйверите от сайта на Асус,а не от Windows Update.И тук в сайта има драйвери за видео,звук,мрежа и т.н.
  4. Възможността е само една-триеш всички дялове и създаваш нови по твой вкус.Това е.
  5. Точно.Дължината е до 5м,след това има големи загуби на сигнала.
  6. Аз лично съм на принципа-една да е,ама да е като хората.Не че освен със 7цата нямам и УСУ,ама то е на флашка.А,сетих се....имам и ХР на един дърт 10Гб диск,ама го ползвам само в изключителни случаи.
  7. Вероятен проблем/и с харда или РАМ паметта.Тествай компонентите един по един.
  8. Поне да беше упоменал модела на лапнитопа.Пък и в края на крайщата изкарай я тая батерия,дявол я взел най сетне....
  9. 1.Corsair . 2. Seasonic -това е много препоръчвано,ама и парите му си ги бива спрямо тия за по 30-40 лв.
  10. Ей това е що годе читаво PSU(аз съм със същото),но избора зависи от финансовите възможности на автора на темата.По принцип много хвалят марките Seasonic,CoolerMaster,Corsair,но те имат освен по евтини и по скъпи модели.
  11. Намирисва на bad sectors,както,надявам се, си разбрал от снимка2.Може би на това се дължат проблемите с копирането на файлове и скапването на ОС.Не знам как си с гаранцията,но увеличаването на стойността current pending sector само по себе си не е на добре.Да те питам м/у другото какво е захранването?По въпроса относно оптимизаторите-чистачи и прочие подобна гмеж споделям мнението на Night Raven(неведнъж писал),че само проблеми създават,отколкото полза някаква.Ползвам единствено CCleaner.
  12. Дай някаква по обстойна информация за видеокартата,за да може да ти се даде някаква сносна информация по въпроса.
×
×
  • Създай ново...