Jump to content

antishoC

Потребител
  • Брой теми

    458
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

antishoC's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Влюбил се момък в девойка. Признал чувствата си. Девойката веднага му задала няколко въпроса: - Имаш ли 2 мерцедеса? - Не! - отговорил момъкът. - Имаш ли вила на два етажа? ...- Ами ... не! - пак измънкал младежът. - Тогава няма за какво да си говорим! Огорченият влюбен отишъл да поиска съвет от баща си. - Не знам какво да ти кажа сине. Щом толкова я харесваш, можеш да продадеш Бентлито и Ламборджинито и да купиш 2 мерцедеса, но да бутаме 2 етажа от вилата, заради някаква кифла, глупаво ми се струва!
  2. Мой познат иска да кандидатства за работа в Германия през ваканциите. Не съм точно запозната, но става дума за почистване и извършване на елементарни ремонтни работи в определини сектори от напълно спрени атомни електроцентрали.Аз естествено съм твърдо против. Моля споделете до колко смятате тази дейност за опасна или е просто работа като всяка друга По принцип не се меся в чуждите решения, но в случая просто ще се наложи. Мислите ли, че когато университетите публикуват официално обяви в сайта си за работа и стаж предлагани от чужди фирми, по някакъв начин се съобразяват и с трудовата безопасност?... УФ.. много глупав въпрос-едва ли им пука, но... все пак кажете какво мислите и вие. Бихте ли се навили на такава работа? Имате ли познат, който е бил на подобно място.
  3. О, те са много. Двора е пълен с тях. Нямам идея защо изват точно тук.В момента мисля, че са осем. Имаше и две водни/блатни/ ,но явно не им хареса сухия терен или решиха, че е пренаселено с животинки и изчезнаха на някъде. Но другите си щъкат наоколо и от време навреме ги засичам сухоземни през пролетта http://bezplatno.info/upload/thumbs/bfi1312403721l.JPG тази е блатната http://bezplatno.info/upload/thumbs/rgh1312403853d.JPG
  4. Това е Тали /таласъмчо/. Още е съвсем мъничък но има най-сладката бяла веждичка само над дясното оченце и най-съвършенните мустачки!!! http://bezplatno.info/upload/thumbs/bfi1312398150g.JPG http://bezplatno.info/upload/thumbs/opt1312398889c.JPG и с мама Буги мен /която се оказа....дама и за това вече е само Буги/ http://bezplatno.info/upload/thumbs/bwy1312399248l.jpg
  5. Хм, голяма моя грешка! Толково характерен глас да объркам James Brown - Woman Почти целия текст на песента написах в търсачката и нищо не излизаше.
  6. http://dox.bg/files/dw?a=8d25857624 Коя е тази песен? Почти 99,99% съм сигурна че е на Уилсън Пикет, но нищо не намирам. Записа е от касета с различни изпълнители на която описа е изчезнал и няма как да разбера името и.
  7. Може би "Parla piu piano" /Говори ми тихо/ на Джани Моранди???
  8. Да не би да не си чул/а/ ясно какво се пее? Защото първото което се сещам за това повтаряне на думата е : Fame, fame, fame И ако не знаеш английски по звучението може да се объркаш. Чуй песента Going Crazy на Eminem и D12 "Fame, fame, fame I think it's got me goin' crazy" Ако не е това-пиши поне мъж ли пее или жена и какъв стил е. Ако се сещаш и какво горе долу се пее в песента, също ще е от полза. Че така трябва да хвърляме боб
  9. Не, за първи път се прави такъв опит. Устройството си работи нормално и се ползва от около година по предназначение, но информацията никога не е качвана на компа.
  10. При самият Safe Mode по принцип, не се ли използват само тези драйвери, които са първоначално зададени към компютъра? Все пак влязох под Safe Mode и не показа нищо/не показа устройство включено към USB. Също така не може да се инсталира и програмата от оригиналния диск/
  11. Опитах инсталация и на лаптопа-пак устройството не се разпознава. В диска с инсталацията има един файл,кайто не знам дали има някакво значение. Там е написано това: :help: :help:
  12. Имам проблем с едно устройство, което компютърът не иска да разпознае. Става въпрос за аудио анализатор Phonic PAA3-може да го погледните на този сайт http://www.phonic.com/en/paa3.html Анализатора се ползва вече около година. Работи перфектно. Проблема е ,че искам да вкарва данните в компютъра за удобство при нужда / до сега се правят снимки, което е мн. тъпо/. PAA3 си е закупено с оригинален кабел за USB и диска със софтуера. Обаче след инсталирането, компа не намира устройството. Пробвам на два различни компютъра , но не става. На компа с Windows XP при включване и изключване на PAA3 към компа, нищо не се чува. При другия компютър с инсталиран Win7 след махане на кабела се чува характерния шум при изключване на у-во свързано с USB/ако това е от значение/ Пробвах с драйверите от диска, пробвах и с тези от сайта, които се оказаха същата версия v1.2-не става Пробвах инсталаране с включено устройство, пробвах и първо само инсталация без да е включено -пак нищо Не знам какво да правя Ако това има значение за инсталирането: Warning: This program is protected by copyright law and international treaties
  13. Искам да попътувам известно време с приятели. Освен това получих неочаквано предложение за много интересна рабта в Полша. Просто късмет, шанс ...не знам как да го нарека. Нещо, което ми дойде като гръм от ясно небе и аз веднага без да мисля се съгласих. Нещата се задвижиха мн. бързо, много хора са ангажирани в този проект и е късно да се откажа. Но и не искам! Направо ми "прескочи" сърцето. Аз за никакъв предварителен нищо не знам!!! Зарових се в нета и видях, че става дума само за математика. Аз съм с физика- 05-06-2011.
  14. Оооо, това е един от любимите ми бисери Не случайно написах горе "според ситуацията" Страшно ме надъхва, когато реша да бърникам нещо по компа и най-вече ме успокоява после, когато тотално го скапя А и темата е "интересни",а не "велики" мисли! За съжаление не знам от кой е, но го запомих точно, защото първата ми реакция беше подобна на твоята Хлъц!!!
×
×
  • Създай ново...